Με ένα πολύ δυνατό test, ξεκίνησε την αγωνιστική δράση η ομάδα του ΑΟ Ν. Αρτάκης!
Οι ΄΄ερυθροκίτρινοι΄΄ πήγαν στην Αθήνα, όπου στο γήπεδο της Πετρούπολης, αντιμετώπισαν τον τοπικό Άρη, ομάδα Γ’ Εθνικής!
Έγινε ένα καλό παιχνίδι, αν αναλογιστεί κανείς τόσο την ζέστη όσο και την ετοιμότητα των ομάδων, αυτή την εποχή!
Η ομάδα του Γιάννη Καρβέλη, με τον περσινό βασικό της κορμό, εμπλουτισμένο με αρκετούς νέους και έμπειρους παίκτες, άφησε άριστες εντυπώσεις, αλλά και υποσχέσεις για πολύ καλύτερη συνέχεια!

Το παιχνίδι στο α’ μέρος ήταν μοιρασμένο, με τον ΑΟΝΑ να αδικείται, όταν στο 40’ ο Λούκας με ανάποδο ψαλίδι, πέτυχε ένα έξοχο γκολ, όμως οι διαιτητές ΄΄ανακάλυψαν΄΄ οφ-σάϊντ και το ακύρωσνα!

Ο Ηλ. Λούκας σκόραρε (αριστερά), αλλά… Εδώ σε στιγμιότυπο από τον αγώνα…

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν, την Αρτάκη με ένα γκολ στο 58’ που πέτυχε ο Λαζαρίδης, ένα γκολ που τελικά έκρινε την αναμέτρηση!
Στην συνέχεια ο ΑΟΝΑ πέρασε στην αντεπίθεση πίεσε και σε 3 κλασικές περιπτώσεις, η μπάλα δεν του έκανε το ΄΄χατίρι΄΄!
Στο 61’ ο Βρέττος ενήργησε έξοχα και έβγαλε τετ-α-τετ τον Χατζηστάμου, που δεν μπόρεσε όμως να βρει δίκτυα!
Πάλι ο Χατζηστάμου, στο 68’ βρέθηκε σε θέση για γκολ, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 80’ ένα ξαφνικό, ευθύβολο και δυνατό σουτ του Σακκά, απέκρουσε σωτήρια και με δυσκολία ο πορτιέρε Ρουμπής!

*ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Γιάννης Καρβέλης): ο ΑΟΝΑ ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Ντουμάνη, Βρέττο, Μάρ. Καρλατήρα, Στασινόπουλο, Τσούπρο, Σιαράπη, Λάζρι, Ντελέκο, Λούκα, Γκ. Τόρα και Μεγάλο. Στην διάρκεια του αγώνα έπαιξαν και οι: Ανδρούτσος, Κουτρόπουλος, Ζουλιώτης, Χατζηστάμου, Σεϊνταράσι, Χαλιώτης, Ζαχαρόπουλος, Σακκάς, Αντ. Μητακίδης.

*Το επόμενο φιλικό προετοιμασίας του ΑΟΝΑ και αυτό εκτός έδρας, το Σάββατο 20-Αυγ. στο γήπεδο των Λουκισίων, με την νεοφώτιστη στην Α’ ΕΠΣΕ ομάδα του ΑΟ Λουκισίων…