Μετά και τα τα τελευταία γεγονότα της αποχώρησης από τον προεδρικό θώκο του Γιώργου Στούπα όλοι πλέον οι” παροικούντες στην Ιερουσαλήμ ” του τοπικού ποδοσφαίρου αναρωτιούνται πλέον το τι μέλλει γενέσθαι.

Η κρίση βάθυνε περισσότερο με την ύπαρξη της καραντίνας και σχεδόν όλοι οι παράγοντες δείχνουν αδυναμία οικονομική και έλλειψη διάθεσης να ασχοληθούν σοβαρά .

Τα τύμπανα ήχούν και αρχίσαν να ηχούν από την αποχώρηση της Τριάδας και εντάθηκαν φέτος με την επόμενη πλέον χρονιά να αποτελεί ένα γερό στοίχημα επιβίωσης για όλες τις ομάδες.

Είναι πλέον δύσκολο να προβλέψει κανείς τις αλυσιδωτές αντιδράσεις της κρίσης με τα σωματεία να περιμένουν την ισχνή επιχορήγηση που εξήγγειλε πρόσφατα η αθλητική ηγεσία της χώρας προκειμένου να μπαλώσουν κάποιες τρύπες.

Ηρακλής Ψ.και Αρτάκη μπαίνουν στον δύσβατο χώρο της Γ’ Εθνικής με τον πρώτο ειδικά να περιμένει πλέον την κρίσιμη γενική συνέλευση της ερχόμενης εβδομάδας προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την αποχώρηση η όχι του Προέδρου  της ομάδας.

Σίγουρα το τοπίο κάθε άλλο παρά διάφανο φαίνεται πως είναι μέχρι σήμερα που μιλάμε όμως υπάρχει πάντα ένα παραθυράκι αισιοδοξίας μιας και ελπίζουμε όλοι μας πως η τόλμη είναι το κλειδί της επιτυχίας και άλλωστε σοφότεροι λένε πως

” να μην φοβάσαι να τολμάς ” και να ”τολμάς διώχνοντας τον φόβο”.