Προβάδισμα για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ευβοίας ” Ν.Δαφνής” απέκτησε ο Λήλας Βασιλικού μετά τη νίκη του με 0-1 επί του Ευβοϊκού στον Άγιο Νικόλαο.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις άλλα με αρκετές προσωπικές μονομαχίες οι φιλοξενούμενοι έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα αξιοποίησαν μία από τις λιγοστές τους ευκαιρίες παίρνοντας προβάδισμα για τους τέσσερις του κυπέλλου.

Ο Ευβοϊκός βάση ευκαιριών ίσως δικαιούνται κάποιο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει και τώρα θα πρέπει να πάει στο Βασιλικό για να ψάξει την πρόκριση.

 

Ο Λήλας ξεκίνησε καλύτερα με τις προσπάθειες των Καρβελά και Βάθη να μη βρίσκουν στόχο στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια είχαμε παιχνίδι κέντρου με τους γηπεδούχους στο 42΄ να φτάνουν κοντά στο γκολ με το σουτ του Κοτρώτσιου να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αγραφιώτη.

Με το παιχνίδι να αποκτάει ρυθμό στην επανάληψη ο Χαζαρίδης στο 48΄ από πλεονεκτική θέση σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Τσιμπού.

Στο 58΄ ήταν η σειρά του Ευβοϊκού να απαντήσει στις ευκαιρίες με τον Βαβουλιώτη από πλεονεκτική θέση να πλασάρει και τον Αγραφιώτη να νικάει τον επιθετικό των γηπεδούχων..

 

Ο Λήλας άνοιξε το σκορ στο 74΄ όταν ο Αναγνώστου σούταρε δυνατά ο Τσιμπός απέκρουσε προσωρινά με τον Καρβελά να έρχεται και με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το γκολ της ισοφάρισης με τη κεφαλιά του Βαβουλιώτη στο 88΄ να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Αγραφιώτη.

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Ευβοϊκός Αγ. Νικ. : (Βαγγέλης Τόγιας) Τσίμπος, Σαμαράς (64΄Μπαλάνος) Κοτρώτσιος (74΄Τζάνος) Κολιόπουλος, Μαραγκός, Τρίκκας (60΄Ντουλαβέρης) Ντουλελάρι (83΄Φιόλα) Λύκος, Βαβουλιώτης, Κρεμασμένος, Ντούνας

Λήλας Βασιλικού:(Τάσος Ταυταρίδης) Αγραφιώτης, Ευαγγελινός, Κάραλης (45΄λ.τ. Αναγνώστου) Χαζαρίδης, Κικίδης, Τζαφέρος, Παπίλας, Κούκα (79΄ Στρατής) Καρβελάς, Κανάνι, Βάθης (60΄Βαγγελή)