*ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο ΄΄Λουμίδειο΄΄ όπου ο ΑΟ Καρύστου, του Ψαχνιώτη Νίκου Κιαπέκου, υποδέχτηκε τον Αμαρυνθιακό του επίσης Ψαχνιώτη Σάκη Μεθενίτη!
Αμφίρροπο παιχνίδι με πιο ουσιαστικούς τους φιλοξενούμενους, που με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, έφυγαν νικητές, από μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Καρύστου…
Ανοιχτό ποδόσφαιρο, με τους πρωτοπόρους να βρίσκουν στόχο στο 23’ με Στέλιο Μπαλαμπάνη (φωτό), να νικάει τον Αραχωβίτη με κεραυνό έξω από την περιοχή, κάνοντας το 0-1!
Εντυπωσιακή επέμβαση του Αραχωβίτη στο 40’ σε σουτ του Βεζυρτζόγλου… Αντέδρασαν τα ΄΄Δελφίνια΄΄, πίεσαν για την ισοφάριση, ειδικά σε δύο περιπτώσεις, στο 70’ και στο 80’ όταν ο Φαλαγγίτης  με εκπληκτικές επεμβάσεις, αποσόβησε τον κίνδυνο σε σουτ του Ρούσσου και του Καράβολα!
Σπουδαία ευκαιρία για τον Αμαρυνθιακό στο 85’ με τον Π.Δ. Σκριβάνο από καλή θέση να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ…
Οι φιλοξενούμενοι ΄΄κλείδωσαν΄΄ την νίκη στο 3’ των καθυστερήσεων, με εντυπωσιακό σόλο του Ηλ. Δήμου (φωτό), που έκανε το 0-2 και το 6 στα 6 για την ομάδα του!

Διαιτητές: Γιώργος Κασομούλης (Παναγιώτης Σέρρας-Κώστας Δάλλας)

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Νίκος Κιαπέκος): Αραχωβίτης, Τσαραούσης (73′ Κεφαλάς), Κασέμι, Περ. Ραβιόλος, Ξενιτόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κακαβάς, Μπούσουλας (63′ Κ. Ρουκλιώτης), Ζάνι, Καράβολας, Αλ. Ρούσσος.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σάκης Μεθενίτης): Φαλαγγίτης, Τσούτσης, Μπαλαμπάνης (86′ Π. Ρούσσος), Τσολάκος, Μπατζελής, Μυρτέζα, Σταματάκος, Κοτρογιάννης (86′ Μανής), Βεζιρτζόγλου (75′ Σπυράκης), Δήμου, Π.Λ. Σκριβάνος (59′ Π.Δ. Σκριβάνος).

*για φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ