Μετά από 5 πολύ επιτυχημένα χρόνια με την φανέλα του ΑΟΝ.Αρτάκης ο αρχηγός της ομάδας ένας εκ των φυσικών ηγετών Δημήτρης Στασινόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ερυθροκίτρινο σύλλογο μετά από 5ετία με την ερυθροκίτρινη φανέλα.
Ένας πραγματικός αρχηγός εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ένας Κορίνθιος που ήρθε στην Νέα Αρτάκη που βρήκε το ποδοσφαιρικό του λιμάνι που έγινε ένας ”βέρος Αρτακιανός” με όλη την σημασία της λέξης, ένας ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε όσο λίγο στην Νέα Αρτάκη από την κοινωνία της πόλης.
Για τον αρχηγό Στάσι η 5ετία του πορεία με τα ερυθροκίτρινα τα λέει όλα τι κατάφερε όλα αυτά τα χρονιά με την ομάδα της Εύβοιας με τον ίδιο να είναι ένας αρχηγός πανταχού παρόν.
Ο Δημήτρης Στασινόπουλος ήταν ένας ποδοσφαιριστής και ένας αρχηγός που δεν φοβήθηκε ποτέ στο να πάρει ευθύνες που βγήκε μπροστά, και ένας αρχηγός που κατέρριψε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με την ερυθροκίτρινη φανέλα.
Από τα δάκρυα του το 2022 μετά το πέρας του αγώνα με το Ύπατο και τον υποβιβασμό στο τοπικό, το ίδιο καλοκαίρι του 2022 αποφάσισε να ακολουθήσει την ομάδα στο τοπικό, γιατί κάτι χρωστούσε στην ομάδα του, στον ευατό του, ένας αρχηγός που διψούσε για εξιλέωση και τα κατάφερε. Την επόμενη χρονιά εξιλεώθηκε με το ντάμπλ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατέκτησε και το κύπελλο Ευβοίας, ήταν ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές και χρόνο συμμετοχής με την ερυθροκίτρινη φανέλα, στο highilhts της χρονιάς η απίθανη εκτέλεση εκτός περιοχής στο παιχνίδι φιέστα με τον Ελλήσποντο.
Στα μπαράζ ανόδου όχι απλά ήταν κομβικός ήταν καταλυτικός, ήταν πανταχού παρόν και με μάτι που γυαλίζει ήταν παρόν και στις δύο πλευρές του γηπέδου, σκόραρε 2 τέρματα στα μπαράζ αλλά ήταν απροσπέλαστος αμυντικά καθόλη την διάρκεια των μπαράζ.
Η επόμενη χρονιά θα βρει τον Στάσι και τον ΑΟΝ.Αρτάκης στην Γ’ Εθνική με τους ερυθροκίτρινους να επιστρέφουν εκεί που ανήκουν, ο ΑΟΝΑ έκανε πορεία πρωταθλητισμού διεκδικώντας έως το τέλος το πρωτάθλημα με τον μεγάλο αρχηγό Στασινόπουλο όχι απλώς να είναι κομβικός, να γίνεται πολύ επιδραστικός, πανταχού παρόν στον αγωνιστικό χώρο ήταν έτοιμος να καταπιεί τους πάντες για να φτάσει ο ΑΟΝΑ στον τίτλο. Για ακόμα μια και για πολλοστή φορά απέδειξε ότι η δύναμη του είναι και στην επίθεση, με ασύλληπτη κεφαλιά σκόραρε με τον Αστέρα Σταυρού στην επική πορεία προς την διεκδίκηση του τίτλου.
Στο ματς τελικός ανόδου με το Νέο Κεραμίδι και με 2.500 κόσμο στο γήπεδο ο Στάσι και τα υπόλοιπα παιδιά μπήκαν με έναν στόχο νίκη κορυφή και άνοδος στην Β’ Εθνική κατέθεσαν τα πάντα στο χορτάρι η άνοδος δεν ήρθε, αλλά ο αρχηγός Στάσι απέδειξε επάξια γιατί είναι ένας μεγάλος αρχηγός. 4 μέρες αργότερα η απογοήτευση μετριάστηκε με την κατάκτηση του 3 σερί συνεχόμενου κυπέλλου Ευβοίας, ο Δημήτρης Στασινόπουλος έβαλε τις βάσεις νωρίς για το τρόπαιο με καρφωτή κεφαλιά.
Την φετινή χρονιά ο Στασι συνέχιζε να παλεύει για να φτάσει ο ΑΟΝΑ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Β’ Εθνική και την κατάκτηση του κυπέλλου Ευβοίας, τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα ήθελε ο ίδιος και η υπόλοιπη ομάδα με τον ΑΟΝ.Αρτάκης να μένει από τις αρχές του δεύτερου γύρου εκτός διεκδίκησης του τίτλου, ενώ επίσης να γνωρίζει απροσδόκητο αποκλεισμό από το κύπελλο Ευβοίας και για πρώτη φορά να μένει χωρίς τουλάχιστον έναν τίτλο με την ερυθροκίτρινη φανέλα.
Ο Δημήτρης Στασινόπουλος όλα αυτά τα χρόνια φορώντας την φανέλα του ΑΟΝ.Αρτάκης κατέρριψε και κάποια ρεκόρ και κορυφές σε ατομικό και προσωπικό επίπεδο. Ο βραχύσωμος αμυντικός έγινε εκ των μακροβιότερων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν την ερυθροκίτρινη φανέλα του ΑΟΝΑ επί προεδρίας του Γιάννη Βαγιάννη, ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές από τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν στο ροστερ.
Ο Στάσι αγαπήθηκε όσο λίγος από τους φιλάθλους και την κοινωνία της Νέας Αρτάκης διότι κάθε Κυριακή έτρωγε πραγματικά σίδερα στο χορτάρι βάζοντας την ομάδα πάνω από όλα με μοναδικό στόχο ο ΑΟΝΑ να πρωταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.
Με την αποχώρηση του από τον ερυθροκίτρινο σύλλογο αφήνει βαριά κληρονομιά και έβαλε ανεξίτηλα το όνομα του στην ιστορία του ΑΟΝ.Αρτάκης με έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών που φόρεσαν την φανέλα του ΑΟΝΑ στην σύγχρονη του ιστορία.
Αποχωρεί από τον ΑΟΝ.Αρτάκης καταγράφοντας στην 5ετή παρουσία 152 συμμετοχές 10 γκολ 3 κύπελλα Ευβοίας, 1 πρωτάθλημα.
Ήρθε η στιγμή που ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός κύκλος 5 χρόνων κλείνει για εμένα με την ομάδα της Νέας Αρτάκης.Ήταν τιμή μου που διετέλεσα ΑΡΧΗΓΟΣ σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Εύβοιας και ευελπιστώ να ανταποκρίθηκα πλήρως στις απαιτήσεις και τη βαρύτητα που έχει αυτή η θέση.
Θέλω να ευχαριστήσω πάνω απ όλα τον άνθρωπο που με έφερε στην ομάδα και ήταν ο κύριος λόγος που συνέχιζα κάθε χρόνο,τον Κύριο Γιάννη Βαγιάννη που άνθρωποι σαν αυτόν σπανίζουν στον χώρο του ποδοσφαίρου,στην συνέχεια όλους τους παράγοντες-γενικούς αρχηγούς-φροντιστές-προπονητές και συμπαίκτες που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.
Φεύγω γεμάτος και με μια εικόνα χαραγμένη στο μυαλό μου ,δυόμιση χιλιάδες κόσμο στο πιο ιστορικό και σημαντικό αγώνα που έχει δώσει η ομάδα έως σήμερα και έφτασε μια ανάσα από τη super league 2.Καλή συνέχεια AONA FC






