Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σήμερα ο Α.Ο. Ωρεών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου του χωριού, παρουσία όλων των συλλόγων και φορέων των Ωρεών.

Την Περιφέρεια Στερεάς εκπροσώπησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς. Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Θωμάς Αναγνωστάκης και την ΕΠΣ Εύβοιας ο Άγγελος Μισιρλής.

Την πίτα της ομάδας ευλόγησε ο π. Κωνσταντίνος Χρήστου, ο οποίος ως παλιός παράγοντας της ομάδας, τόνισε πως η ομάδα μάχεται σε τριβόλια και αγκάθια αναφερόμενος στο γηπεδικό πρόβλημα των Ωρεών δηλώνοντας ότι θα βοηθήσει με όλες τους τις δυνάμεις ώστε η ομάδα σύντομα να μπει στο δικό της γήπεδο.

Ο Γ. Γραμματέας Νίκος Μαυρούτσικος ευχαρίστησε όλους όσους συνεισφέρουν στην ομάδα όλη τη χρονιά. Ευχαρίστησε όλους τους κατοίκους των Ωρεών για τη στήριξη και πάνω απ’ όλα συνεχάρη τους παίκτες και τον προπονητή που όπως δήλωσε είναι οι στυλοβάτες του συλλόγου. Επίσης κατέθεσε ανοιχτά πρόταση, πως ήρθε ώρα οι ομάδες της Β. Εύβοιας να συναντηθούν με την ΕΠΣΕ και τους διαιτητές για να συζητήσουν και να βρουν λύσεις στα προβλήματα του ποδοσφαίρου στην περιοχή.

Κλείνοντας να σημειωθεί πως ο τυχερός που βρήκε το φλουρί και κέρδισε 50 ευρώ είναι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νίκος Γαλούπης.