Την ετήσια χοροεσπερίδα και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποίησε η Α.Ε. Ιστιαίας.

Παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν προσφερόταν για εκδηλώσεις, αφού υπήρξε και το βαρύ κλίμα μετά τα γεγονότα της προηγούμενης βδομάδα, αλλά και την ποινή με την οποία τιμωρήθηκε η ομάδα, οι ποδοσφαιριστές και η Διοίκηση έδειξαν πως είναι μία γροθιά.

Στην εκδήλωση η Ιστιαία τίμησε το ποδοσφαιρικό παρελθόν της. Έτσι τιμήθηκε ο προπονητής Γιάννης Βογιατζής για τη μακροχρόνια προσφορά του στο Βορειοευβοιώτικο ποδόσφαιρο. Την τιμητική πλακέτα έδωσε ο πρώην Πρόεδρος της ομάδας και νυν μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΕ Λευτέρης Κατσαντώνης. Επίσης τιμήθηκε για τη μακροχρόνια προσφορά του στην Α.Ε. Ιστιαίας, ένας παράγοντας, που έχει δίνει και τη ζωή του για την ομάδα και έχει κάνει το γήπεδο δεύτερο σπίτι του, ο Γιάννης Καραμουζάς. Την τιμητική πλακέτα έδωσε ο παλιός Πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Ντάλας.

Η κοπή της πίτας έγινε από τον Αντιπρόεδρο Κώστα Χασανδρινό και τον παλιό Πρόεδρο της ομάδας Νίκο Ζαλάβρα, που σύμφωνα με πληροφορίες του Δ&Α αναμένεται να λάβει εκ νέου διοικητικό πόστο στην Α.Ε. Ιστιαίας.

Κλείνοντας αξίζει να σημειώσουμε πως η ομάδα ευχαριστεί τους δωροθέτες και τους χορηγούς της εκδήλωσης. Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην κ. Γιώτα Τσελίκα – Κουρμετζα (σύζυγο του Προέδρου Δήμου Τσελίκα) που συνέβαλε πάρα πολύ στην οργάνωση της εκδήλωσης.