Ο Αποστόλης Βρύνιος

Γεννημένος στην Τρίπολη, το 1960,μεγάλωσε στις Αχαρνές (Μενίδι), ο Αποστόλης Βρύνιος, ένας χαρισματικός κυνηγός, με τεράστια καριέρα σε Β’ & Α’ Ενική!

Ο Αποστόλης Βρύνιος, δυστυχώς έφυγε από την ζωή, προδομένος από την καρδιά του, στα 60 του μόλις χρόνια!

Επί εποχής Γιάννη Ματζουράκη, ήρθε στον ΑΟ Χαλκίς (Β’ Εθνική), από τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών και αμέσως έγινε βασικός, αναδεικνύοντας το τεράστιο ταλέντο του!

Γιώργος Λάμπρου (αριστ.) και Αποστόλης Βρύνιος (δεξιά), το 1982 -Μάϊος, στον νικηφόρο αγώνα, 2-1, του ΑΟ Χαλκίς κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου (Β’ Εθνική)
Όταν ο Αποστόλης Βρύνιος πήγε στον μεγάλο Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ένα ΄΄ενημερωτικό΄΄ της εποχής!

Η αναγνώριση του ταλέντου του δεν άργησε να προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, για να καταλήξει στον μεγάλο τότε, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, συμπαίκτης του Βασίλη Χατζηπαναγή, του Δανιήλ Παπαδόπουλου, του Μπλάνκο Γκειργκίεφ, του Τάσου Καφκενάρη, του Δημήτρη Αδάμου και άλλων εξαιρετικών παικτών, που συγκροτούσαν τότε τον πανίσχυρο Ηρακλή Θ.!

Εδώ ο Απ. Βρύνιος ,με την φανέλα της Καβάλας.

Επόμενος σταθμός της καριέρας ήταν ο ΑΟ Καβάλας (Α’ Εθνική), μια σπουδαία ομάδα, όπου εκεί βρέθηκε και [πάλι με τον Γιάννη Ματζουράκη! Ο αείμνηστος Αποστόλης Βρύνιος, έπαιξε επίσης με τα χρώματα του Αθημναϊκού και του Αχαρναϊκού!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στην οικογένεια του, από όλη την Χαλκίδα και τους παλιούς του συμπαίκτες…