Ο εμβληματικός Χρήστος Φεφέκος…

Του είχε αποδοθεί και απόλυτα δίκαια, ο τίτλος του ΄΄Αυτοκράτορα΄΄ και πώς να μην είναι έτσι όταν για 22 συναπτά έτη ήταν ο ηγέτης του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου! Ήταν ο Πρόεδρος Χρήστος Φεφέκος, ένας πραγματικός τζέντλεμαν!
Ότι και να γράψει κάποιος για τον ΄΄κύριο-Χρήστο΄΄ θα είναι λίγο!
Υπηρέτησε το Ευβοϊκό αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, με μεράκι και κυρίως με πολύ αγάπη και ζήλο!
Διετέλεσε μέλος πολλών Επιτροπών της ΕΠΟ, υπεύθυνος για κάποια χρόνια στην Εθνική ομάδα Γυναικών της της χώρας μας, ενώ έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης και τιμής, από τις διοικήσεις της ΕΠΟ, διαχρονικά!
Το ΄΄Δυνατά & Αθλητικά΄΄ και οι συντελεστές του, αισθάνονται, ιδιαίτερη τιμή καθώς από το 2015 και στα ΄΄Ευβοϊκά Αθλητικά Βραβεία΄΄ είχαν τιμήσει τον αείμνηστο Χρήστο Φεφέκο!
Το ΄΄βιογραφικό΄΄ (όπως είχε αναφερθεί τότε):
ΦΕΦΕΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Από μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο που ήταν και είναι η μεγάλη του αγάπη, σε εποχές που αυτό παιζόταν, ακόμη στις αλάνες .

Από το 1965 έως το 1967 διετέλεσε γενικός γραμματέας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (με τον Σπύρο Αλεξάνδρου πρόεδρο του ΑΟΧ)! Είναι Επίτιμος πρόεδρος της ομάδας της Προποντίδας!
Συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ από το 1976 σαν αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας ΚΑΙ από το 1981 μέχρι τον ΙΟΥΛΙΟ του 2003 από την θέση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

Ο μακροβιότερος των προέδρων με πλούσια ποδοσφαιρική δράση και διαδρομή .
Οι γνώσεις του στα διοικητικά θέματα , η εργατικότητα και η συνέπειά του, τον καταξίωσαν στο χώρο, γι’ αυτό και το όνομά του είναι στενά συνδεδεμένο με την Ένωση .
Το γεγονός ότι τον αποκαλούν «αυτοκράτορα» δεν είναι τυχαίο.
Προσωπικότητα με συνείδηση και αναγνωρισμένη αξία από το σύνολο των σωματείων.

Πέρα από αυτά ο Χρήστος Φεφέκος, με καταγωγή από το Προκόπι, ήταν Υπεύθυνος οικονομικών & οικονομικός σύμβουλος, στα Ιδρύματα Οσίου Ιωάννη Ρώσου (Προκόπι), Παναγίας Φανερωμένης (Ν. Αρτάκη) και Μητρόπολης Χαλκίδας!

Ο Πρόεδρος Χρήστος Φεφέκος, έφυγε σήμερα απο την ζωή σε ηλικία 85 χρόνων!
Με τη σύζυγό του Στέλλα είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Δημήτρη, την Αγγελική και την Παρασκευή.

Η κηδεία του Χρήστου Φεφέκου θα γίνει στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου, στο ναό της Ευαγγελίστριας, στον Μύτικα.

Το ″ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ″ και οι συντελεστές του ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ τα ΘΕΡΜΑ τους ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ, στην οικογένεια του αλησμόνητου Χρήστου Φεφέκου!