Ο αείμνηστος Μπάμπης Κατσιλαρίου.

Στα 67 του χρόνια και ″απολαμβάνοντας″ την συνταξιοδότησή του, μόλις για ένα 15μηνο, έφυγε από την ζωή, μιά εμβληματική μορφή της Χαλκίδας, ο Μπάμπης Κατσιλαρίου!
Ο ″Μπαμπίνος″ δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε…

Για πάνω από 30 χρόνια, εργαζόταν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, πασίγνωστος, εξυπηρετικός, πνευματώδης και χιουμορίστας, ο Μπάμπης Κατσιλαρίου!

Χαρακτηριστική φωτό του Μπάμπη Κατσιλαρίου, στην είσοδο του Νοσοκομείου, με περιστέρια στα χέρια του…

Συνδικαλιστής, για πολλά χρόνια, στο Σωματείο του Νοσοκομείου, βαθιά δημοκράτης, αλλά και ποδοσφαιράνθρωπος, με όλη την σημασία της λέξης…

Γνωστή η παθολογική του αγάπη για την Προποντίδα, την ″Μπάρτσα″, ήταν ″άφευγος″ όχι μόνο από τους αγώνες αλλά και από τις προπονήσεις της ομάδας, τον είχε ″μπολιάσει″ για τα καλά, στην ″ιδέα″ που λέγεται Προποντίδα, η μητέρα του η αξέχαστη, κυρά-Ουρανία, μια μεγάλη μορφή ανάμεσα στους πολλούς, φίλους-οπαδούς, την Χαλκιδέϊκης, προσφυγικής ομάδας! Μιας ομάδας που ίδρυσαν το 1926, πρόσφυγες, που διασώθηκαν, από την μεγάλη καταστροφή του ’21 στην Μικρά Ασία και ήρθαν εδώ στην Χαλκίδα!
Η ″Μπάρτσα″, για τον Μπάμπη Κατσιλαρίου, χωρίς καμιά υπερβολή ήταν ″τρόπος ζωής″, παίκτης με τα χρώματά της, αλλά κύρια για πολλά χρόνια στην υπηρεσία και την διοίκησή της!

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 1972-73: …μια σπάνια φωτό, ο Μπάμπης Κατσιλαρίου, διακρίνεται όρθιος, 2ος από δεξιά. (ευχαριστούμε τον πρόεδρο Μπάμπη Κουσκούτη για την φωτό).

Βέβαια η αγάπη του ″Μπαμπίνου″ για το ποδόσφαιρο, ήταν απεριόριστη, έτσι ήταν από τους ″πρωταγωνιστές″, της ″ίδρυσης″ της ομάδας του Νοσοκομείου Χαλκίδας, μαζί τότε με τον αείμνηστο Νίκο Μανάρα! Για πολλά χρόνια ″έχτισαν″ μια πανίσχυρη ομάδα, με πρωτοκλασάτους, τότε Ευβοιώτες ποδοσφαιριστές (Βαγγέλης Μπουλίος, Μίλτος & Γιάννης Αγγελάτος, Γιάννης Λιάσκος, Κωστής Παππαδιάς, Θανάσης Μετοχιάτης, Κώστας Στρουμπούλης, Γιώργος Κιούσης, Χρήστος Καρατζίδης, Ηλίας Κοροβέσης, Βασίλης Κατσιγιάννης και άλλοι ακόμα)! Μια ομάδα που επίσης ″καμάρωνε″ ο αείμνηστος Μπάμπης Κατσιλαρίου, πέρα από την Προποντίδα!

Μια ακόμα φωτό-ντοκουμέντο, ο Μπάμπης Κατσιλαρίου, με ΄΄κολητάρια΄΄ του, Δημήτρη Σπανό και Κώστα Παππαδιά…

Το ″ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ″ και οι συνεργάτες του, εκφράζουν τα ΘΕΡΜΑ τους ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στους οικείους του, αλλά και στην μεγάλη οικογένεια της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ!