Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για την Γ’ Εθνική και τον 5ο όμιλο στον οποίο μετέχουν οι εκπρόσωποι μας στις εθνικές κατηγορίες ο ΑΟΝ.Αρτάκης, Κάρυστος και Αμαρυνθιακός διεξήχθη η 10η στροφή του πρωταθλήματος.
Μια αγωνιστική στην οποία ως ευβοϊκό ποδόσφαιρο δεν γευτήκαμε την χαρά της νίκης με απολογισμό 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Ο ΑΟΝ.Αρτάκης έχασε μοναδική ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε την γκέλα του Άρη Πετρούπολης με 0-0 με τον Διαγόρα Ρόδου καθώς ηττήθηκε στην Καισαριανή με 3-0 από τον Αστέρα Καισαριανής και αντί να μειώσει την διαφορά στους 2 βαθμούς παρέμεινε στους 5 σε ένα παιχνίδι στο οποίο έχασαν κλασικές και ανεπανάληπτες ευκαιρίες για να σκοράρουν.
Η Κάρυστος κόλλησε στο μηδέν με την ΑΕΡΑ σε ένα παιχνίδι όπου είχε την υπέροχη αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και με μια διαιτησία που ανεχθηκε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων όπου είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Αντωνενα.
Ο Αμαρυνθιακός κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Δόξα Βύρωνα με 1-1 βγάζοντας μαχητικότητα και συνεχίζει να παλεύει για να επιτύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.











