Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Α.Ο.Ν.Α. στο Μαρκόπουλο από τη Μαρκό που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα τη φέρνει σε δυσχερή θέση στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το συγκρότημα του Μίλτου Γκόφα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το καλό του πρώτο μέρος και σε συνδυασμό κάποιων λαθών στην επανάληψη έφυγε με άδεια χέρια από τα Μεσόγεια

Ο Α.Ο.Ν.Α. πάταγε καλύτερα στο πρώτο μέρος χάνοντας την πρώτη καλή ευκαιρία στο 18΄ όταν ο Πατερίτσας από ευνοική θέση σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων

Οι Αρτακιανοί με τη συμπλήρωση μισής ώρας σκόραραν με τον Τσούτση ο διαιτητής όμως ακύρωσε το γκολ καθώς ο επόπτης γραμμών είχε σηκωμένη τη σημαία.

Με τη συμπλήρωση των σαράντα πέντε λεπτών οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη φάση για το πρώτο μέρος όταν από εκτέλεση φάουλ του Γκεμίση ο Ατματζίδης πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να φεύγει έξω.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων ανοίγοντας το σκορ στο 68΄ όταν ο Σάμιος εκμεταλλεύθηκε λάθος εκτίμηση των Καραμπά Μιχελή που τράκαραν μεταξύτους με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 75΄ η Μαρκό έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ όταν ο Αλεξίου σέντραρε και ο Γκεμίσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Ναβροζίδη.

Το κακό για τους Αρτακιανούς ολοκληρώθηκε στο 78΄ όταν ο Σάμιος ανατράπηκε από τον Ναβροζίδη με τον ίδιο να εκτελεί την παράβαση γράφοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΡΚΟ (Δημήτρης Παπασπύρου): Νικολίτσης, Μανδαμαδιώτης, Τσακίρης, Μανώλης, Ντούμπερετ , Αλεξίου, Κατσούκης , Γκεμίσης, Σάμιος, Πινέιρο , Ατματζίδης

Α.Ο.Ν.Α. (Μίλτος Γκόφας) : Ναβροζίδης, Χατζηστάμου, Καραλής, Καραμπάς, Ζαχαρόπουλος,  Μαυρόπουλος,  Μιχελής, Ντάμπος, Τσίγκας, Πατερίτσας,Τσούτσης

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ