«Ποδαρικό» στο 2018 με ήττα για τις Αβαντίδες από την Ολυμπιάδα Υμηττού, την οποία υποδέχτηκαν την Κυριακή 7/1 στο δημοτικό στάδιο Ψάχνων, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής. Η ομάδα της Χαλκίδας δεν έδειξε την απαραίτητη ετοιμότητα, κατά πάσα πιθανότητα επηρεασμένη απ΄ την διακοπή των γιορτών και έτσι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ (για ακόμη μια φορά δέχτηκε τέρμα πριν την συμπλήρωση του πρώτου 10λέπτου), χάρις το τέρμα της Τικοπούλου στο 6΄. Οι φιλοξενούμενες ήταν καλύτερες και στην επανάληψη, βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο περισσότερη δύναμη και ενέργεια και έτσι ευτύχησαν να σημείωσουν ακόμη δύο τέρματα. Καταρχάς, στο 65΄ η Τικοπούλου διπλασίασε τα προσωπικά της τέρματα, αλλά και της ομάδας της και στο 84΄, με ωραία ατομική ενέργεια, η Νικολάου διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Ο κόουτς των γηπεδούχων Θανάσης Σμπρίνης, προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση με κινήσεις απ΄ τον πάγκο, χωρίς όμως ν΄ άλλαξει κάτι, έτσι το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα δίκαιο.

Στο επίσημο δελτίο τύπου της ομάδας για το παιχνίδι γίνεται αναφορά στο ΄΄μεγάλο θέμα για την Ομάδα μας παραμένει το Γηπεδικό. Αφού αναγκάζεται να αγωνίζεται μακρυά από την πόλη της Χαλκίδας και χωρίς να έχει μία σταθερή αγωνιστική έδρα . Η Ομάδα μας ευχαριστεί τον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων και τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Ψαθά για την παραχώρηση του Γηπέδου. Επίσης ευχαριστούμε τους ανθρώπους ( Φροντιστές ) του ΗΡΑΚΛΗ – ΨΑΧΝΩΝ που βοήθησαν να έχουμε και οι δύο Ομάδες όλες τις απαραίτητες ανέσεις για την Ομαλή διεξαγωγή του Αγώνα. Τέλος ευχαριστούμε όλους τους Φιλάθλους που παρευρέθηκαν στις εξέδρες του Γηπέδου και στήριξαν την Ομάδα μας.΄΄

Αβαντίδες (Σμπρίνης): Μαρασίδη, Τουλούμη (75΄Δήμου), Δάρλα (30΄ Σιδερία), Παπαδοπούλου, Latifi, Μανίτα (72΄Ζώγα), Myrtollari, Τσώκου ( 46΄ Κουκουβίνου), Νίκα, Ασημώνη, Μεϊντάνη, Κουτρούτσου, Βαξεβάνη, Σαμαρά.

Ολυμπιάδα Υμηττού (Ελευθεριάδης): Αλεξάκη, Θέου, Μιχαλοπούλου, Νικολάου, Κοσσόβα, Κοκμοτού, Κορομπίλια, Κατωπόδη, Τικοπούλου, Καρέτσου, Γεωργίου. Έπαιξαν και οι: Βαλτατζή, Προυμπά, Σταυροπούλου, Πλεξίδα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Αβαντίδες-Ολυμπιάδα Υμηττού 0-3, Άρης Κορίνθου-Ίκαρος Πετρωτού 2-0, Πανηλειακός-Πήγασος Θριασίου 1-0, Αγία Παρασκευή-Καρυάτιδες Σπάρτης 4-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αγία Παρασκευή 18, Πανηλειακός 18, Ολυμπιάδα Υμηττού 10, Πήγασος Θριασίου 8, Άρης Κορίνθου 6, Αβαντίδες 5, Ίκαρος Πετρωτού 2, Καρυάτιδες Σπάρτης 1.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7η/21.1-3 μ.μ.): Ολυμπιάδα Υμηττού-Ίκαρος Πετρωτού, Πήγασος Θριασίου-Άρης Κορίνθου, Καρυάτιδες Σπάρτης-Αβαντίδες, Αγία Παρασκευή-Πανηλειακός.