Μία κακή ήττα για τις Αβαντίδες στο Ενωσιακό με 0-1 από τον ΟΦΗ που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί μιας και ο αντίπαλος ήταν στα ίδια μέτρα και κυρίως με τους ίδιους στόχους.
Η ομάδα του κ.Μωυσιάδη παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου και έχασε με ένα γκολ προς το τέλος του ματς στο 75′ όταν μετά από πρόσκρουση στο δοκάρι από κεφαλιά της ΝικηταράΚοκοτσάκη που είχε περάσει πριν 15′ λεπτά με πλασέ κρέμασε την
Νταβαντζή.
Οι Αβαντίδες που μετά το γκολ προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά ήταν πλέον αργά.
Να σημειωθεί πως οι νικήτριες είχαν άλλα δύο δοκάρια ένα στο 48′ όταν από ωραίο σουτ της Αραβιάκη η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι και στο 73’όταν η Γαγαλή στην προσπάθεια της να αποκρούσει έστειλε κατά λάθος την μπάλα στο ίδιο δοκάρι της Νταβαντζή.
Η μοναδική καλή στιγμή για τις Χαλκιδέες ήταν στο 35′ τότε που η Γιάμαλη έφυγε πίσω από την πλάτη της άμυνας προχώρησε σούταρε όμως η Ελ.Αποστολάκη έδιωξε σωτήρια. Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του Βοιωτού Αλαφογιάννη που είχε σαν βοηθούς τον κ.Σοφό και την κ.Τσαγανού.Με την ήττα αυτή οι Αβαντίδες βλέπουν πλέον την πλάτη των Κρητικών με το πρωτάθλημα ασφαλώς να έχει πολύ δρόμο ακόμα και με τις Χαλκιδαίες να ευελπιστούν σε ένα καλύτερο ποδοσφαιρικά μέλλον σε μια δύσκολη κατηγορία.
Αβαντίδες(Γ.Μωυσιαδης):Νταβαντζή,Νεοφύτου,Δαόλα,Αυλωναρίτη(17’λ.τ.Ομπόγκο),Γαγαρά,Κόλλια,Μυρτολάρι,Τσαραντάνη(73’Στεφανοπούλου),Γιάμαλη (73’Λατίφη),Λόγου,Χριστοφορίδη.
ΟΦΗ(Δ. Χωματάς): Αποστολάκη Ελ,Καμαρίτη (70’Αεράκη),Κουκουλάκη (90’Πυθαρούλη) Συμαιωνίδη,Κατιρτζίδου,Κουνάλη,Τριβυζάκη, Νικηταρά (78’Κατερίνη),Αραβιάκη (59’Κοκοτσάκη) Κυδωνάκη,Σηφάκη.