Πρεμιέρα στις εγκαταστάσεις του Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου, για την ομάδα των Αβαντίδων της Χαλκίδας, που εκπροσωπεί επάξια τον νομό μας στην Α’ Εθνική κατηγορία και που για την φετινή χρονιά κοιτάζει ψηλά και είναι γεμάτη αισιοδοξία!

Μια καινούργια αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε (προετοιμασία) που βρίσκει την Ευβοϊκή ομάδα, σαφώς πιο έμπειρη, αλλά το κυριότερο ενισχυμένη σε μεγάλο βαθμό! Βέβαια όπως μας τόνισε και ο κόουτς-Αντώνης Τσαραντάνης, αναμένονται ακόμα 2-3 προσθήκες, για να συμπληρωθεί το ρόστερ…
Έχουν ήδη ενταχθεί στο δυναμικό των Αβαντίδων οι: Αναστασία Αλεξάκη, Ροζ-Μαρί Μωυσιάδη, Κυριακή Μπόκαρη, Ιωάννα Παχάκη, Στέλλα Ντζάνη, Αριάνα Τσώκου και Χρύσα Βόλη.

Παρόντες στο γήπεδο ο πρόεδρος του ΔΣ Στέφανος Σωτηρίου, αλλά και οι συνεργάτες του Βαλάντης Μπλέτσας και Βασίλης Πίσχινας, ενώ ο φροντιστής Κώστας Λύκος, ήταν …αεικίνητος και φρόντιζε για όλα!

Το προπονητικό team…

Το προπονητικό team, είναι ″πάνοπλο″ φέτος καθώς τον κόουτς-Αντώνη Τσαραντάνη, πλαισιώνουν οι συνεργάτιδές του, Κωνσταντίνα Κατσαΐτη και Ανθή Φώτου, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Κώστας Μπόλμπασης.

Η άτυχη της πρεμιέρας Κατερίνα Τσαραντάνη!

Μετά τις σχετικές ομιλίες ακολούθησε η πρώτη προπόνηση και το πρώτο εκπαιδευτικό δίτερμα, που όμως επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη, για τους ανθρώπους της ομάδας, τους προπονητές και τις παίκτριες, καθώς τραυματίστηκε (κάταγμα) στο χέρι η Κατερίνα Τσαραντάνη, που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τα περαιτέρω (θα ακολουθήσει σχετικό ρεπορτάζ)…

Ο Στ. Μπόκαρης με την σύζυγό του…

Παρών στο γήπεδο και φυσικά γεμάτος χαρά, ο παλιός πορτιέρε του ΑΟ Χαλκίς και του ΑΟ Καρύστου, Σταύρος Μπόκαρης, του οποίου η κόρη Κυριακή, μεταγράφηκε φέτος στις Αβαντίδες!

Δηλώσεις -ηχογραφημένες- του προέδρου Στεφανου Σωτηρίου και του προπονητή Αντώνη Τσαραντάνη, θα τις παρακολουθήσετε σε επόμενη ανάρτησή μας.

*για το φωτορεπορτάζ των Αβαντίδων ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ