Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική χρονιά που θα τις βρει στην Α΄Εθνική πραγματοποίησαν οι Αβαντίδες στο γήπεδο της Αυλίδας 

Με τον ενθουσιασμό να είναι διάχυτος καθώς η ομάδα θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία και την ομάδα να είναι διοικητικά και οργανωτικά καλύτερα από κάθε άλλη φορά όπως τόνισαν και τα μέλη του Δ.Σ. οι Αβαντίδες ξεκίνησαν τη νέα χρονιά.

Η είσοδος στο Δ.Σ. του Στέφανου Σωτηρίου πλάι στον Πρόεδρο Δήμο Λεοντή τον Γ. Γραμ. Σπύρο Λόγο και το μέλος Δημ. Τάρλα έχει τονώσει διοικητικά άλλα κυρίως οικονομικά τον Σύλλογο με τους προαναφερθέντες να τονίζουν πως είναι ώρα για δουλειά και όχι για λόγια.

Στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Γιώργος Νίκας έχοντας δίπλα του τον γυμναστή Θοδωρή Πάντο τον προπονητή τερματοφυλάκων τον Γιάννη Ανδρίτσο και υπεύθυνη αποθεραπείας την Σωτηρία Τσεκούρα.

Αυτό όμως που προκάλεσε έκπληξη ήταν η παρουσία του Πέτρου Μυστριώτη που επιστρέφει στα γήπεδα μετά την παρουσία του στον Α.Ο.Χαλκίς, καθώς αναλαμβάνει Γεν. Αρχηγός και θα είναι ο συνδετικός κρίκος Διοίκησης και παιχτριών.

Στο ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό προστέθηκαν η Γιάμαλη από τη Λάρισα,η τερματοφύλακας Γιδάρη από ομάδα της Γερμανίας, η Λατίφη από Καρδίτσα και η Ντούρμα που κατάγεται από την Αγία Άννα.

Ο προπονητής Γιώργος Νίκας στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας θα στερηθεί τις Δήμου, Αυλωναρίτου και Νταβατζή καθώς θα λείψουν για επαγγελματικούς λόγους.

Εντός ημερών αναμένεται η άφιξη στις προπονήσεις δύο κοριτσιών από το Καμερούν που αγωνίζονται στις θέσεις του τερματοφύλακα και στόπερ.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο γήπεδο της Αυλίδας και του Καλοχωρίου-Παντειχίου με τις Αβαντίδες να δηλώνουν ως έδρα στο πρωτάθλημα το Δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.

*για φωτορεπορτάζ από την ″πρώτη″ των κοριτσιών των Αβαντίδων,                                                                                                                       ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ