Την περασμένη Παρασκευή (06-Νοε-2020) η ομάδα των Αβαντίδων της Χαλκίδας, πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση, ενόψει ″λοκντάουν″!
Μια χρονιά που ξεκίνησε με πολύ καλύτερη οργάνωση (σε επαγγελματικά πρότυπα), σημαντικές μεταγραφές και πολύ αισιοδοξία…
Και ενώ όλα και όλοι ήταν έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ήρθε το ″λοκντάουν″, για να πέσει ″μαύρο″ σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες και φυσικά στο γυναικείο ποδόσφαιρο…

*η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης των Αβαντίδων:

Την τελευταία προπόνηση πραγματοποίησε η ομάδα μας πριν το Lockdown.  Δυστυχώς η δουλειά που έχει γίνει ενάμιση μήνα με προπονήσεις και φιλικά πάει περίπατο.
Όχι μόνο η φυσική κατάσταση των παικτριών αλλά και ψυχολογική θα επηρεαστεί με την αποχή και την αβεβαιότητα τόσο Εβδομάδων.
Η επιστροφή και η προσαρμογή σε αγωνιστικό επίπεδο δεν θα είναι εύκολη και θα χρειαστούν τουλάχιστον και πάλι δυο Εβδομάδες μια μίνι προετοιμασίας για επανέλθουν τα πράγματα όπως ήταν πριν το Lockdown.
Η διοίκηση αλλά και η προπονήτρια κ Κατσαΐτη συνέστησε προσοχή και καλή διατροφή για να μη υπάρχουν περισσότερα προβλήματα στην διάρκεια του Lockdown. 
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ …