Καμπανάκι στην απονομή και φιέστα για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος για τις Αβαντίδες Χαλκίδας που ηττήθηκαν από τον ποιο έτοιμο Ατρόμητο Αθηνών με 1-4.

Η ομάδα της Καλομοίρας Κοντομίχη με καλύτερη ομαδική συνοχή καλή τακτική με λίγα ατομικά λάθη εκμεταλλευτηκαν τα λάθη των Αβαντίδων δείχνοντας έτοιμες για τον πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Οι Αβαντίδες του Γιώργου Νίκα είχαν το ελαφρυντικό της απουσίας των Λόγγου, Νίκα, Χριστοφορίδου, Στεφανοπούλου, προδόθηκαν από τα ατομικά λάθη σε καίριες θέσεις.

Στο 7′ οριζόντιο δοκάρι για τον Ατρόμητο Αθ. σε σουτ της Τribojevic.

Στο 21′ ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο Αθ. οι αμυντικές των Αβαντίδων δεν απομάκρυναν σωστά και με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή η Ροκόμα έκανε το 0-1.

34′ ΓΚΟΛ για τις Αβαντίδες Χαλκίδος μετά από ωραίο συνδυασμό η Μυρτολλάρι βρήκε με ωραία κάθετη μπαλιά την Ασημώνη και αυτή με άψογο πλασέ έκανε το 1-1 για τις Χαλκιδέες.

ΣΤΟ ΓΚΟΛ 53′ η μπαλιά στο κενό χώρο έβγαλε την Salkunic η Νταβαντζή έκανε λάθος έξοδο δίνοντας την ευκαιρία στην επιθετικό του Ατρόμητου Αθ. στην κενή από τερματοφύλακα να κάνει το 1-2.

Στο 73′ ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο Αθ. αβίαστο και παιδαριώδη νέο λάθος από την Νταβαντζή που όσο καλή ήταν κάτω από τα γκολ ποστ και στις επεμβάσεις τόσο κίνδυνος θάνατος ήταν μετά πόδια βρήκε με ασίστ την Παπαθεοδώρου και αυτή με πλασέ έκανε το 1-3 για τον Ατρόμητο Αθ.

Στο 94′ ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο Αθ. αριστουργηματικά εκτελεσμένο φάουλ από την Salkunic παρά την προσπάθεια της Νταβατζή η μπάλα στο παραθυράκι των Αβαντίδων και 1-4 για τον Ατρόμητο Αθ.

Το τελικό 1-4 φωνάζει για ενίσχυση στην θέση του τερματοφύλακα ,πράγμα που από ότι όλα δείχνουν είναι προ των πυλών με Ρωσσίδα τερματοφύλακα να έρχεται στην Χαλκίδα μετά από κίνηση της διοίκησης της ομάδας.

Υπάρχει μία εβδομάδα πριν τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής στο Μεσολόγγι και σίγουρα τα κορίτσια μπορούν να δουλέψουν μαζι με τον προπονητή τους και να παρουσιαστούν έτοιμες.

Την απονομή του Κυπέλλου των Πρωταθλητριών της Β’ Εθνικής 2108-2019 έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας , ο Γραμματέας Γιώργος Πίσχινας , παρόν στην απονομή δίνοντας μετάλλια στα κορίτσια ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κώστας Νίκας , ο ομοσπονδιακός Προπονητής Αντώνης Πριόνας, ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Γαλάνης, και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Νίκος Ρόγκας.

Τον αγώνα σφύριξε η Κα Ελένη Κοτταρά, με Βοηθούς τις Παπαθανασίου και Νικολάου.

Αβαντιδες Χ.(Γ.Νίκας):Νταβαντζή, Γαγάρα, Λατίφη, Τσώκου, Κόλλιας, Μυρτολλάρι, Δάρλα, Ασημώνη, Τσαραντάνη, Μπίμη, Μειντάνη,

Αγωνιστηκαν και οι : Σαμαρά, Γιαμαλή, Μάρκου, Χαρτοματζίδου, NDEME OBOGO, Γκαλιμάνα, Μπαξεβάνη.

Ατρόμητος Αθ.(Κοντομίχη Καλ.):Γιαννακούλη, Συρκη, Στεροπούλου,Κάλδη, Αργυριάδη, Ροκόμα, Τribojevic, Φυτιλή, Salkunic, Bέρρα, Παπαθεοδώρου.

Αγωνίστηκαν και οι : Καπέλου, Σκουλικαρίτη, Παθιακάκη, Κατσάνου, Κριεμπάρδη.

 

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ