Είμαστε λίγες μέρες πριν τον τελικό με το Μεσολόγγι και εκεί στον ΠΛΑΝΗΤΗ Αβαντιδες Χαλκίδας έχουν βαλθεί να το ρίξουν το καράβι στην ξέρα.

Ο Γιάννης Μωυσιαδης αποτελεί παρελθόν(και πολύ άντεξε) μία κατάσταση στα όρια της τρέλας πραγματικά, με μία διοίκηση που πληρώνει κανονικά και μπράβο της, αλλά μάλλον δεν κάνει ότι θέλει, ή για να είμαστε ακριβής δεν μπορεί να επιβάλει την τάξη και την ηρεμία στην ομάδα.

Δυστυχώς αυτά που ακούγονται περί ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ παιχτριών και επιβολή των δικών τους σχεδίων αρχίζουν να έχουν σοβαρή υπόσταση.

Το καλοκαίρι ακούσαμε πολλά και διάφορα στην συνέντευξη τύπου εκεί που αποφασίσαμε να μην ρωτήσουμε κάτι και διαταράξουμε το καλό κλίμα που φαινόταν ότι είχε η ομάδα.

Δυστυχώς επαληθευθήκαμε άνθρωποι που συνέδεσαν το όνομα τους με την χειρότερη στιγμή της ιστορίας της ομάδας επέστρεψαν ηγήθηκαν αποστολής, μπήκαν στο αμάξι του ισχυρού άνδρα της ομάδας και πολλά άλλα και τώρα μας λένε ότι είναι πάλι παρελθόν, όπως μας έλεγαν τότε και αναθεμάτιζαν με παχιά και μεγάλα λόγια.

Συγνώμη αλλά εδώ γελάμε Κύριοι του Δ.Σ.

Αποφασίστε λοιπόν και βάλτε τάξη και ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα γιατί θα πάνε όλα στο Πορθμό του Ευρίπου, θα πάνε χαμένα τα λεφτά που έχετε βάλει και θα σας λένε και …..όπως λέει στο τραγούδι του ο Γιάννης Μηλιώκας μην ακούτε τον καθένα εσείς έχετε το καρπούζι και το μαχαίρι η το κόβεται και το τρώτε φρέσκο ή σαπίζει και πάει στα σκουπίδια

Καλημέρα σας και καλή επιτυχία στην ομάδα στο τελικό με Μεσολόγγι.