Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που είχε πολλές ανατροπές. κατάφεραν να επιβληθούν με 5-4 οι Αβαντίδες καi να πανηγυρίσουν την πρώτη εφετινή τους νίκη στην Α’ Εθνική του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Αν και αρχικά προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενες με την Ντζάνη, στο 20′ η Μυρτολάρι έφερε το παιχνίδια στα ίσια. Μάλιστα, στο 22′ η Χριστοφορίδη έκανε το 2-1.

Στο 26′ έγινε το 2-2 από την Καπνίση και τρία λεπτά αργότερα οι “Χαλκίδεες” ξαναπήραν κεφάλι στο σκορ με το γκολ της Γιαμαλή, ενώ στο 32′ η Γλυφάδα έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-3 με το άστοχο πέναλτι της Ντζάνη, κάτι που έγινε στο 53′ από την ίδια παίκτρια.

Στο 60′, ξανά η Ντζάνη έδωσε το προβάδισμα (3-4) στις φιλοξενούμενες, αλλά εκεί “μίλησε” η Ασιμώνη, η οποία πέρασε ως αλλαγή στο 62′, και με δύο προσωπικά γκολ (73′,77′) διαμόρφωσε το τελικό 5-4.

Αβαντίδες (Γιώργος Νίκας): Νταβαντζή, Γαγάρα, Δάρλα (86′ Χαρτοματζίδου), Λατίφη, Τσώκου, Τσαραντάνη, Μυρτολάρι (62′ Ασημώνη), Γιαμαλή (67′ Νεοφύτου), Χριστοφορίδη, Κόλλια, Νίκα (90’+ Μάρκου).

Οδυσσέας Γλυφάδας (Κωνσταντίνα Κατσαΐτη): Ψυρρή, Αναστασίου (62′ Νικολάου), Τερζή, Κόσσοβα, Μπατζάκα, Νταρζάνου (74′ Πετράκη), Σουράδου (34′ Παπαδήμα), Στεφάτου, Καπνίση, Ντζάνη, Μουτσολάρι.

Διαιτητές: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)/Τσώνης (Βοιωτίας)-Καλαμπούκας (Βοιωτίας).