Σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης παρουσίας της πλειοψηφίας των Μ.Μ.Ε της πόλης οι Αβαντίδες Χαλκίδας έδωσαν συνέντευξη τύπου 5 μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με το Μεσολλόγι  2008 την Κυριακή που μας έρχεται .

Ο προπονητής Γιώργος Νίκας εξέφρασε εμπιστοσύνη για το ρόστερ της ομάδας και ευχαριστημένος από την ενίσχυση του.

Ο Πρόεδρος Δήμος Λεοντής δεν έκρυψε τους υψηλούς στόχους της ομάδας της Χαλκίδας κάνοντας αναφορά από που ξεκίνησε και που έχει φθάσει η ομάδα.

Ο αντιπρόεδρος και “ισχυρός” άνδρας των Αβαντίδων Στέφανος Σωτηρίου κρατησε χαμηλούς τόνους δείχνοντας μεγάλη πίστη για το υλικό της ομάδας. Ταυτόχρονα μίλησε για την ραγδαία πρόοδο του γυναικείου ποδοσφαίρου και στην Ελλάδα.

Ο παλιός της παρέας Σπύρος Λόγγος μίλησε με συγκίνηση για την παρουσία του στην ομάδα και εξέφρασε την πίστη του σε αυτή.

Ο Αλέκος Σιγανός τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται την στήριξη όλων έμπρακτα και με παρουσία στο γήπεδο τονίζοντας όχι άδικα ότι είναι η ομάδα με την υψηλότερη παρουσία σε εθνική κατηγορία για τον νομό μας

Η βραδιά έληξε με την διοίκηση των Αβαντίδων να προσφέρει ένα ωραίο σνακ στους ανθρώπους του τύπου και στους υπόλοιπους καλεσμένους.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ