Με τρία δελτία τύπου οι Αβαντίδες Χαλκίδες απάντησαν(στον Χρήστο Τουλούμη), ενημέρωσαν(για το φιλικό με Εθνικό Π.), και ευχήθηκαν(σε ΑΟΝΑ και ΑΟ Χαλκίς) αντίστοιχα εμείς να ευχηθούμε καλή χρονιά και τα πολλά λόγια στο τέλος μετά από επίτευξη των στόχων άλλωστε η ομάδα το έχει ανάγκη μετά από μία τριετία εφιαλτική αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά .

Οι Άβαντες Χαλκίδας εύχονται καλή αγωνιστική περίοδο σε όλους τους συλλόγους, και ειδικότερα στον ΑΟ Νέας Αρτάκης, που είναι ο εκπρόσωπος της Εύβοιας στις εθνικές κατηγορίες σε επίπεδο ανδρών και στον ΑΟ Χαλκίς, την πιο ιστορική ομάδα της πόλης μας.

Με εκτίμηση το Δ.Σ

.Σε ανυπόγραφο άρθρο της Ευβοϊκής Γνώμης ο κ. Χρήστος Τουλούμης σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι δεν είναι νόμιμο το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει και τα λεγόμενα του κ. Τουλούμη δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Το Δ.Σ. της ομάδας μας είναι απόλυτα νόμιμο και ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την εκλογή του.

Ο κ. Τουλούμης δεν ήταν μέλος της προηγούμενης διοίκησης της ομάδας μας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου Άβαντες Χαλκίδας
.Η ομάδα μας θα δώσει το δεύτερο φιλικό αγώνα προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιά.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Βαθέος Αυλίδας, με ώρα έναρξης στις 4.45 μ.μ.