Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησαν οι Αβαντίδες Χαλκίδας στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης απέναντι στην ευχάριστη εκπληξη του πρωταθλήματος Μεσολόγγι μετά από το ισόπαλο 1-1.

Η ομάδα του Αντώνη Τσαραντάνη προσπάθησε έτρεξε μόχθησε είχε δοκάρι ευκαιρίες αλλά ήρθε ισόπαλη και σιγουρα πλέον τα επόμενα ματς αποκτούν χαρακτήρα τελικού για την σωτηρία της ομάδας.

Στα αρνητικά για τις Αβαντίδες η αποβολή της Χριστοφορίδου μετά την λήξη του αγώνα από τον διαιτητή Φίσκα.

Οι Αβαντίδες είχαν δοκάρι με την Κόλλια στο 20′ του αγώνα.

Στο 60′ μετά από εντυπωσιακή ενέργεια της Νίκα και άψογο τελείωμα το 1-0 για τις Αβαντίδες.

Στο 73′ είχαμε το σοβαρό τραυματισμό της Μαλλισόβα(εξάθρωση όμου) και αποχώρηση λόγο τραυματισμού.

Στο 75′ η μπάλα βρίσκει το χέρι της Γαγάρα πέναλτι από τον διαιτητή Φίσκα το εκτέλεσε εύστοχα η Μούκα κάνοντας το 1-1 για το Μεσολόγγι.

Οι Αβαντίδες πλήρωσαν τις πολλές χαμένες ευκαιρίες στον αγώνα και την έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια, η ευβοϊκή ομάδα έχει παράπονα από την διαιτησία του κ. Φίσκα και ιδίως για την φάση του 88′ όπου η Χριστοφορίδου ανατράπηκε στην περιοχή με τον ρέφερι να αρνείται την εσχάτη των ποινών.

Το αγώνα σφύριξε ο Φίσκας με συνεργάτες τις Αλεξοπούλου και Ανδρέου.

Αβαντίδες Χαλκίδας(Αντ.Τσαραντάνης):Νταβατζή, Νεοφύτου, Δάρλα, Αυλωναρίτη, Γαγάρα, Τσαραντάνη, Κόλλια, Μυρτολάρι, Χριστοφορίδου, Λόγου, Νίκα(80’Λιατίφι).

Μεσολόγγι:Παναγιωτοπούλου, Γενήτσαρη, Τζουμεκιώτη, Μούκα, Γκίνη(89’Παναγιωτακοπούλου), Ευθημίου(84′ Λεσίμι), Αυγέρη, Γιαννακά, Φιλανδιάνου(67′ Γκατσούλια), Μαλλισόβα(73′ Πρασιά).

Για περισσότερες φώτο ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ