Επωφελήθηκαν από το ρεπό που είχαν σήμερα στα πρωταθλήματά τους, τόσο οι Αβαντίδες όσο και ο Παναθηναϊκός και στο ενωσιακό γήπεδο αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα ,με την ομάδα της Χαλκίδας να παίρνει την νίκη με 5-1.
Βέβαια τις δυο ομάδες τις χωρίζει μεγάλη απόσταση σ`ότι έχει να κάνει με την παρουσία τους στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται. Α! Εθνική για τις Αβαντίδες και μάλιστα να διεκδικούν τον τίτλο της πρωταθλήτριας και Γ! Εθνική για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα για πρώτη φόρα να αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία αφού φέτος πρωτοεμφανίζεται στο χάρτη του γυναικείου ποδοσφαίρου!.
Σαφής η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων αλλά ,ενώ για τις Αβαντίδες δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω ,για τον Παναθηναϊκό όμως θα κάνουμε την πρόβλεψη ότι πολύ σύντομα θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί και στην Α! εθνική ακόμα και δεν ειναι φυσικά μόνο το όνομα που κουβαλάει και που από μόνο του θα του δώσει την ώθηση να πάει ψιλά, αλλά και η οργάνωση που είδαμε σήμερα ότι διαθέτει.
Λάγιου(πέναλτι),Παχάκη, Πλυτά(απευθείας κόρνερ),Πρίφτη στο 4-0 του πρώτου ημιχρόνου οι σκόρερς και στο β`ημίχρονο η Πλυτά το 5-0 και το μοναδικό για τις “πράσινες” η Δημητρίου με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Σημαντική η παρουσία της Φαίδρας Λόγου και της Μαίρης Χριστοφορίδη που από της Αβαντιδες έχουν μετακομίσει φέτος στον Παναθηναϊκό.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ