Στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας και στην αίθουσα ″ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΚΠΑΣΙΔΗΣ″, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου!
Πολλοί διαιτητές παρόντες, η ΕΠΣ Εύβοιας εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Γιάννη Ρέτσα, τον Γεν. Γραμματέα Γιώργο Πίσχινα, τον Ταμία Αντώνη Παπάδάκη και το μέλος του ΔΣ Γιάννη Λάμπρου.
Παρούσα η νέα Επιτροπή Διαιτησίας, με τον πρόεδρό της Βασίλη Καμπούρη και τα μέλη Βαλάντη Βρακά και Μάκη Νέγρη.
Παρών και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, Πάνος Τοκπασίδης.
Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Ναούμ Σταύρου, εφημέριος σε εκκλησία της Αγίας Άννας, ο οποίος ήταν παλιός διαιτητής, του ΣΔΠΕ, έπαιξε σε όλες τις κατηγορίες μέχρι και την Α’ Εθνική.
Στους παρευρισκόμενους μίλησαν:

 • ο πατέρας Ν. Σταύρου

  ο πατέρας Ναούμ Σταύρου, που μίλησε με θερμά λόγια για το λειτούργημα της διαιτησίας, για το ποδόσφαιρο, για τις αξέχαστες εμπειρίες του στον χώρο, ενώ μετέφερε και τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χαλκίδας-Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ. Χρισόστομου!

 • Ο πρόεδρος του ΣΔΠΕ Λευτέρης Φανός

  ο πρόεδρος του ΣΔΠΕ Λευτέρης Φανός, εστιάζοντας την ομιλία του, στο θέμα της βίας στα γήπεδα και στο ότι ο Σύνδεσμος το 2020 συμπληρώνει 60 χρόνια παρουσίας στο ποδόσφαιρο της Εύβοιας και όχι μόνο. Για τα 60 αυτά χρόνια θα προγραμματιστούν από την διοίκηση κάποιες τιμητικές εκδηλώσεις…

 • Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάν. Ρέτσας

  *ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας, που αναφέρθηκε κύρια στις μεγάλες δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στην πρεμιέρα των πρωταθλημάτων, που όμως όλες αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία! Ιδιαίτερη και σκληρή ήταν η αναφορά στο περιστατικό βίας που έγινε στα γήπεδο των Φύλλων και επεσήμανε ότι η Ένωση θα είναι αμείλικτη στο περιστατικό αυτό, αλλά και σε όποιο παρόμοιο παρουσιαστεί…

 • ο πρόεδρος των προπονητών Παν. Τοκπασίδης

  ο πρόεδρος των προπονητών της Εύβοιας Πάνος Τοκπασίδης, εξέφρασε τις ευχές του Συνδέσμου και των μελών του για καλά και ήρεμα πρωταθλήματα, αλλά και στην ανάγκη να εφαρμόζονται οι νόμοι και οι διατάξεις που υπάρχουν και ισχύουν, στα θέματα των προπονητών.

 • Βασ. Καμπούρης-πρόεδρος ΕΔ/ΕΠΣΕ

  ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΕ Βασίλης Καμπούρης, αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει η ΕΔ/ΕΠΣΕ και ζήτησε από τους διαιτητές να είναι κοντά και να βοηθούν την Επιτροπή.

 • χαιρετισμό έκανε και το παλαιότερο (εν ζωή) μέλος (από το 1962) του ΣΔΠΕ  Φιλαλήθης Κούρνης, αλλά και ο μή εν ενεργεία διαιτητής Σταμάτης Ματσούκας.
Φιλαλήθης Κούρνης
ο ΄΄παλαίμαχος΄΄ διαιτητής Σταμάτης Ματσούκας

 

*για το φωτορεπορτάζ του Χρήστου Σεφερλή ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ