Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ξεκίνησαν τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Ε.Π.Σ.Ε όπου διεξάγονται σε δύο ομίλους των 4 ομάδων και από αυτές οι δύο πρώτες ομάδες θα κερδίσουν τον προβιβασμό στην Β’ Ε.Π.Σ.Ε.

5ος όμιλος 1η αγωνιστική:

Τα αποτελέσματα:

  • ΑΕΚ Νέου Πύργου – Αναγέννηση Πάλιουρα 1-2
  • Ακράτητος Κεχριών – Ρωμαϊκός Χαλκίδας 4-3

Η βαθμολογία:

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Υπέρ Κατά Διαφορά
1. ΑΣ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ 18 1 1 0 0 4 3 1
2. ΑΣ ΡΟΜΑΪΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 15 1 0 0 1 3 4 -1
3. ΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΛΙΟΥΡΑ 12 1 1 0 0 2 1 1
4. ΑΕΚ ΝΕΟΥ ΠΥΡΓΟΥ 12 1 0 0 1 1 2 -1

Παρατηρήσεις:

Το σωματείο ‘ΑΕΚ ΝΕΟΥ ΠΥΡΓΟΥ‘ έχει +12 βαθμούς.
Το σωματείο ‘ΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΛΙΟΥΡΑ‘ έχει +9 βαθμούς.
Το σωματείο ‘ΑΣ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ‘ έχει +15 βαθμούς.
Το σωματείο ‘ΑΣ ΡΟΜΑΪΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ‘ έχει +15 βαθμούς.

Το φίλμ της αγωνιστικής:

Η Αναγέννηση Πάλιουρα με το καλημέρα ξεκίνησε με διπλό εκτός έδρας επί της ΑΕΚ Νέου Πύργου με 1-2 και έσβησε το χάντικαπ στην ειδική βαθμολογία και θα κυνηγήσει τις πιθανότητες της για την κατάληψη μια εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στην Β’ Ε.Π.Σ.Ε.

Στις Κεχριές πολύ ωραίο παιχνίδι με 7 γκολ με τον Ακράτητο να κάνει απίθανη ανατροπή και να επιστρέφει από το εις βάρος του 0-2 επί του Ρωμαϊκού και να φτάνει στο 4-2 και ουσιαστικά να κλειδώνει την νίκη το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 4-3. Ο Ακράτητος Κεχριών με αυτή την νίκη έβαλε τις βάσεις από νωρίς προκειμένου να επιστρέψει στην Β’ Ε.Π.Σ.Ε.

6ος όμιλος 1η αγωνιστική

Τα αποτελέσματα:

  • Αναγέννηση Αφρατίου – Κριεζά 1-0
  • Ευβοϊκός Αγ. Νικόλαος – Άγιος Λουκάς 1-2

Η βαθμολογία:

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Υπέρ Κατά Διαφορά
1. ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ 19 1 1 0 0 2 1 1
2. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ 14 1 1 0 0 1 0 1
3. ΚΡΙΕΖΩΝ ΑΟ 13 1 0 0 1 0 1 -1
4. ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 8 1 0 0 1 1 2 -1

Παρατηρήσεις:

Το σωματείο ‘ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ‘ έχει +16 βαθμούς.
Το σωματείο ‘ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ‘ έχει +11 βαθμούς.
Το σωματείο ‘ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ‘ έχει +8 βαθμούς.
Το σωματείο ‘ΚΡΙΕΖΩΝ ΑΟ‘ έχει +13 βαθμούς.

Το φίλμ της αγωνιστικής:

Η Αναγέννηση Αφρατίου ξεκίνησε νικηφόρα τα μπαράζ ανόδου με νίκη 1-0 των Κριεζών σε μια δίκαιη επικράτηση καθώς είχε άριστη τακτική στον αγωνιστικό χώρο και με κορυφαίο τον σκόρερ Γκέργκιον και ανίκητο τερματοφύλακα Μαργέτη έφτασε σε σημαντική νίκη και προσπέρασε τον αντίπαλο του στην μίνι βαθμολογία των μπαράζ. Τα Κριεζά ήταν επηρεασμένα σαφώς και στον χλοοτάπητα βρέθηκαν πίσω στο σκορ προσπάθησαν να το γυρίσουν αλλά βασικά τους ατού δεν ήταν στην καλύτερη επιθετική μέρα.

Στο Μπούρτζι ο Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου με αντίπαλο τον Άγιο Λουκά μπήκε στον αγώνα με σκοπό την νίκη ώστε να συμμαζέψει το χάντικαπ το βαθμολογικό και να διεκδικήσει την δεύτερη θέση που οδηγεί στην Β’ Ε.Π.Σ.Ε, εν τέλει γνώρισε την ήττα που του μειώνει τις πιθανότητες σε μεγάλο βαθμό για άνοδο, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με την νίκη έκαναν ένα βήμα προς ολοταχώς για την άνοδο. Σε διάστημα 2 λεπτών 21′ και 22′ ο Άγιος Λουκάς πέτυχε δύο τέρματα βάζοντας βάσεις νίκης, ο Ευβοϊκός δεν παράτησε το παιχνίδι έφτασε στο γκολ στο 33′ κάνοντας το 1-2 και ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στον Ευβοϊκό που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο πίεσε για το γκολ οι φιλοξενούμενοι αμυνόμενοι μαζικά άντεξαν και έφτασαν σε μια πολύ σημαντική νίκη.