Έχουν πλέον καθιερωθεί και επίσημα στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ και συγκαταλέγονται στις σπουδαιότερες διοργανώσεις Στίβου, στην χώρα μας, οι αγώνες που διοργανώνει κάθε χρόνο, ο Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης Χαλκίδας, στο (″κατ’ ευφημισμό″) Στάδιο της Ευβοϊκής πρωτεύουσας! Είναι οι αγώνες Στίβου που είναι αφιερωμένοι στην μνήμη, του εμπνευστή και εκ των ιδρυτών του ΓΣ Νεάπολης ″Δημήτρη Βραϊμάκη″, που δυστυχώς έφυγε νωρίς από την ζωή…

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ “Δημήτρης Βραϊμάκης”

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης Χαλκίδας, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας, προκηρύσσουν, Αγώνες Στίβου στη μνήμη του ΄΄Δημήτρη Βραϊμάκη΄΄, με τους παρακάτω όρους:

 • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
 • ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
 • ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ-ΗΛΙΚΙΕΣ: Σύμφωνα με το συνημμένο ωρολόγιο πρόγραμμα και τις ηλικιακές κατηγορίες του ΣΕΓΑΣ.

Διευκρινήσεις:

 • Στο αγώνισμα των 50μ και Kids Athletics δεν θα γίνουν δηλώσεις συμμετοχής και δεν θα γίνει τελική κατάταξη. Οι μικροί αθλητές-τριες λαμβάνουν μέρος μόνο για την συμμετοχή.
 • Αγώνισμα με λιγότερες από τρεις συμμετοχές δε θα διεξάγεται.
 • Πληροφορίες για τον Αγώνα: Μαρκόπουλος Κώστας, 6944297725.
 • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές-αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους συλλόγους του ΣΕΓΑΣ. Κάθε αθλητής-αθλήτρια μπορεί να αγωνισθεί σε δύο (2) αγωνίσματα.
 • ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι Δηλώσεις Συμμετοχής των αθλητών-τριών υποβλήθηκαν μέχρι την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 και ώρα 14:00, μόνο ηλεκτρονικά, στο e-mail της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς Εύβοιας, [email protected] και μόνο στο ειδικό συνημμένο έντυπο της προκήρυξης.  Οι αθλητές-τριες πρέπει να οριστικοποιούν την συμμετοχή τους με αυτοπρόσωπη παρουσία στην Γραμματεία των αγώνων, 45′ πριν την διεξαγωγή του αγωνίσματός τους, με επίδειξη του ατομικού δελτίου αθλητικής ιδιότητας σφραγισμένο από γιατρό όπως ορίζει ο νόμος. Σε αντίθετη περίπτωση ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η
 • ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των αθλητών-τριών στον Αγώνα.
  ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας, και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ ιατρούς (σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 33 παρ. 9 του νόμου 2725/99 και στο σχετικό έγγραφο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 4585/8-10-10). Υπεύθυνοι για την τήρηση αυτής της υποχρέωσης είναι οι εκπρόσωποι των σωματείων. Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.
  ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.
 • ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ :
  *Σε όλους τους δρόμους θα διεξαχθούν τελικές σειρές.
  *Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική.
  *Στους αγώνες θα ισχύουν οι Κανονισμοί Στίβου του ΣΕΓΑΣ 2019.
  *Οι προδιαγραφές και τα βάρη και των οργάνων των αγωνισμάτων είναι αυτά που καθορίζονται από τη Γενική Προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ.
  * Όλοι οι αθλητές υποχρεούνται να βρίσκονται στο Στάδιο ΜΙΑ ΩΡΑ πριν τη διεξαγωγή του αγωνίσματός τους (επισυνάπτεται ωρολόγιο πρόγραμμα). ü Αθλητές – τριες μικρότερων κατηγοριών έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα αγωνίσματα μεγαλύτερων κατηγοριών ΜΟΝΟ και εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ του ΣΕΓΑΣ και η κωδικοποίηση των κατηγοριών.
  *Οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη θα επιλύεται από τους Τεχνικούς Υπεύθυνους των αγώνων.
  *Τεχνικοί Υπεύθυνοι των Αγώνων ορίζονται ο Μπουλούκος Κων/νος, Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς – Εύβοιας και ο Κων/νος Μαρκόπουλος, Τεχνικός του Σωματείου ΓΣ Νεάπολης Χαλκίδος.
 • ΒΡΑΒΕΙΑ-ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Στους τρεις (3) πρώτους-ες νικητές-τριες , θα απονεμηθούν Μετάλλια και Διπλώματα.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν θα καταβληθούν έξοδα μετακίνησης στα σωματεία.
 • ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ: Οι επιδόσεις που θα επιτευχθούν κατά την διάρκεια των αγώνων, θα υπολογισθούν για την επίτευξη των ορίων, των οποίων έχει θεσπίσει ο ΣΕΓΑΣ, για την συμμετοχή στα Πανελλήνια πρωταθλήματα του 2019 των αντίστοιχων κατηγοριών.

Με αθλητικούς Χαιρετισμούς
Η Πρόεδρος: Μαρουδιά Πάφρα-Λουκουκίδη
Η Γεν. Γραμματέας: Δήμητρα Ταξιάρχη.

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΄΄ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΡΑΪΜΑΚΗΣ΄΄
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΜΑΤΑ ΡΙΨΕΙΣ
16:00 80Μ. ΕΜΠ. ΠΚΑ΄ ΜΗΚΟΣ Κ (Α΄ ΓΚΡΟΥΠ) ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ Κ-Γ
16:20 110Μ. ΕΜΠ ΕΦ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ Γ  
16:30 110Μ. ΕΜΠ Π ΥΨΟΣ ΠΠΑ  
16:40 150ΠΠΑ΄ ΤΡΙΠΛΟΥΝ Κ  
17:10 300Μ. ΠΚΑ΄    
17:15      
17:25 300Μ. ΠΠΑ΄   ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΠΚΑ΄-Κ
17:45 300Μ. ΕΜΠ. ΠΠΑ΄    
17:55 300Μ. ΕΜΠ. ΠΚΑ΄    
18:00   ΜΗΚΟΣ Κ (Β΄ ΓΚΡΟΥΠ)  
18:15 50M ΝΗΠ,Α,Β ΥΨΟΣ ΚΟΡ  
18:40 400Μ. ΕΜΠ.Γ    
19:00 400Μ. ΕΜΠ. Π-Α    
19:20 KIDS ATHLETIC    
19:30      
19:35 100Μ. Α ΤΡΙΠΛΟΥΝ Π  
19:45 100Μ. Γ    
20:15 400Μ Α    
20:35 400Μ Γ    
21:10 5.000Μ. Α