Η Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. ανακοίνωσε ότι από την Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2019 ξεκίνησαν οι εγγραφές της Ακαδημίας στο Κλειστό Γυμναστήριο ″Χαλκιά – Αναστασιάδη″ (Πειραϊκή Πατραϊκή).
Οι Ακαδημίες της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. αποτελούν μια ολοκληρωμένη και έμπειρη μονάδα με εξειδικευμένους προπονητές και συνεργάτες για τους νέους αθλητές και αθλήτριες και παρέχουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, σύμφωνα με τις αρχές που την διέπουν όλα τα χρόνια λειτουργιάς της.
Οι αρμόδιοι της ομάδας, ξέρουν πολύ καλά, ότι μόνο πάνω σε γερές βάσεις μπορεί να στηριχτεί το μέλλον και οι ελπίδες του συλλόγου, για άλλη μια χρόνια δίνουν μεγάλη βάση στις υποδομές.
Έτσι στην ΑΕΕΠ διατήρησαν, τον Παναγιώτη Μιχαήλ, Υπεύθυνο προπονητή Ακαδημιών και Γενικό συντονιστή όλων των τμημάτων του συλλόγου, την Μαρία Σπυροπούλου, Υπεύθυνη των Γυναικείων Τμημάτων του συλλόγου, τον Σωκράτη Γκιζόγιαννη, προπονητή των τμημάτων υποδομής των Ακαδημιών του συλλόγου και την προσθήκη του Κώστα Κουτσογιάννη, σαν προπονητή των τμημάτων υποδομής των Ακαδημιών του συλλόγου.
Τέσσερις προπονητές κάθε ημέρα σε κάθε προπόνηση των τμηματων υποδομης των Ακαδημιων του συλλόγου, δείχνει έμπρακτα την θέληση, των διοικούντων την ΑΕΕΠ, για μια ισχυρή προπονητικά ακαδημία.
Βασική επιδίωξη της Ακαδημίας της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. είναι μέσα από ένα συνδυασμένο πρόγραμμα προπονήσεων, πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων να θέσει τα θεμέλια μιας νέας γενιάς αθλητών και φιλάθλων με αξίες και αθλητικό ιδεώδες. Η καλλιέργεια της αθλητικής και μπασκετικής παιδείας, της συνεργασίας και του αθλητικού πνεύματος, ταυτόχρονα με την ψυχαγωγία των αθλητών αποτελεί πρωταρχικό στόχο της ακαδημίας.
Η Διοίκηση, λοιπόν της ΑΕΕΠ καλεί όλους να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια η οποία έχει σαν στόχο την συνέχεια, μιας Ακαδημίας πρότυπο για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας με τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι ήδη ορατά και στα μπασκετικά τμήματα της αλλά και στα μαθητικά έδρανα με τις επιδόσεις και τις επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου.
Γίνονται δεκτά όλα τα αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 – 15 χρονών με μόνο κριτήριο την αγάπη και την όρεξη τους για το άθλημα.
Επικοινωνία:
Για να επικοινωνήσετε με την Ακαδημία της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα:

  • Μιχαήλ Παναγιώτης: 6942239545
  • Σπυροπούλου Μαρία: 6944732451

*ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:

Από την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι Ακαδημίες της ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. Οι προπονητές και η γραμματέας της ομάδας Μαρίνα Ευθυμιου θα είναι στο γήπεδο για πληροφορίες, εγγραφές και πολύ προπόνηση. Όπως κάθε χρόνο οι εγγραφές είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους προπονητές για οποιαδήποτε διευκρίνιση για τα γκρουπ, τις ώρες και τυχόν αλλαγές που χρειάζονται.
Α, Β, Γ Δημοτικού :
Τρίτη-Πέμπτη 15:00-16:00 &
Σάββατο 09:00-10:00
Δ, Ε, Δημοτικού :
Τρίτη – Πέμπτη 16:00 – 17:00 &
Σάββατο
ΣΤ Δημοτικού :
Τετάρτη 17:00 – 18:30 &
Κυριακή 11:00- 13:00
Γυμνάσιο :
Τρίτη – Πέμπτη 14:00 – 15:00 &
Σάββατο 10:00 – 11:00
Ακαδημία Κοριτσιών :
Δευτέρα – Τετάρτη 16:00 – 17:00 &
Σάββατο 11:00 – 12:00

Καλή αρχή και υγεία σε όλους!!!