Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της προχώρησε η ομάδα της ΑΕΕΠ Χαλκίδα-Μπάσκετ! Μιά προσθήκη που δυναμώνει την ομάδα, τόσο σε ποιότητα όσο και σε εμπειρία! Έτσι από την νέα αγωνιστική περίοδο ο πολύπειρος μπασκετμπολίοστας, Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης, θα παίζει με τα χρώματα της ομάδας της ΑΕΕΕΠ!

Η ανακοίνωση της μεταγραφής από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

″Η διοίκηση της Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χαλκιδαίο αθλητή, Ανδρόνικο Γκιζογιάννη.

Ο Ανδρόνικος Γκιζογιάννης γεννήθηκε στις 08 Φεβρουαρίου του 1983 (37 χρ.) και έχει ύψος 2.02μ.

Ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης, με τον εκ των χορηγών της ΑΕΕΠ, Κώστα Φλώρο και τους Διοικητικούς Νίκο Μπέλο (αριστ.-πρόεδρο) και Τάσο Κολτσιδόπουλο…

Διεθνής παίκτης, έχοντας 47 συμμετοχές με το Εθνόσημο, κατακτώντας με την Εθνική Ελλάδας την 1η θέση στο Πανευρωπαϊκό Νέων/Ανδρών του 2002, αλλά και το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Παίδων του 1999. Με την Εθνική Ελλάδας έχει αγωνιστεί στις κατηγορίες παίδων, εφήβων, νέων/ανδρών σημειώνοντας συνολικά 453 πόντους.

Ο Ανδρόνικος Γκιζογιάννης, ξεκίνησε το μπάσκετ από την ιδιαίτερη πατρίδα του Μαλεσίνα, ανδρώθηκε στη Χαλκίδα ανεβαίνοντας με την ΑΓΕΧ μέχρι την Α2 κατηγορία με την οποία κατέκτησε και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων, για να ακολουθήσει μια σταθερή πορεία, σε ομάδες Α1, Α2 και Β’ Εθνικής κατηγορίας όπως μεταξύ άλλων η ΑΕΚ (Α1 και Α2), Απόλλωνα Πατρών, Ολύμπια Λάρισας, Ακράτα, Εθνικό Πειραιώς, επιστρέφοντας και πάλι στη Χαλκίδα.″