Δυο ιστορικά σωματεία της Χαλκίδας,η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, αναμετρήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο “Πάρκο του Λαού” για το πρωτάθλημα της Γ! τοπικής κατηγορίας και μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι όπου οι δυο ομάδες έβαλαν στην άκρη την όποια σκοπιμότητα που στόχο θα είχε την με κάθε τρόπο κατάκτηση του τρίποντου, αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1.
Νεανικά συγκρότημα που προσπαθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες και κοντράροντας τα σημερινά δεδομένα να επιβιώσουν, σε αναγκάζουν, φέρνοντας σε εμάς τους πιο παλιούς στη μνήμη εκείνες τις εικόνες του γεμάτου εθνικού σταδίου της Χαλκίδας όταν αγωνιζόντουσαν εκεί ,μόνο μελαγχολία….
Ο Μπάμπης Σαχίνης για τον Ολυμπιακό και ο Γιάννης Καρβέλης για την ΑΕΚ που θα μπορούσαν να προπονούν ομάδες πρώτης κατηγορίας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και ασχολούνται με παιδιά που χτίζουν το ποδοσφαιρικό τους μέλλον σε ομάδες της μικρότερης τοπικής κατηγορίας και πέρα από το γεγονός ότι οι ίδιοι αισθάνονται όμορφα με αυτό που κάνουν ,αναγκάζουν και εμάς να τους πούμε ένα μεγάλο μπράβο.
Στα του αγώνα, όμορφο το θέαμα με την ΑΕΚ να προηγείται με κεφαλιά του Αλτζερινα που ενώ λίγο νωρίτερα ο Ολυμπιακός Χαλκίδας στο 0-0 δεν είχε αξιοποιήσει  πέναλτι που  κερδίσε ο Σίδερης εκτέλεσε ο ίδιος με τον  τερματοφύλακα της ΑΕΚ Χαλκίδας Μιτακίδη να αποκρούει και να κρατά το 1-0 για την ΑΕΚ Χαλκίδας.
Ο Σίδερης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1 διορθώνοντας το προηγούμενο λάθος του με το σκορ αυτό να είναι και το τελικό αποτέλεσμα .

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ