Σαφώς καλύτερη η Σκεπαστή δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της ΑΕΚ με το ευρύ 2-5. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το καλύτερο, σημείωσαν δύο τέρματα, αλλά σ΄ ένα ακόμη παιχνίδι έφυγαν χωρίς βαθμολογική συγκομιδή.
Στο πρώτο λεπτό ο Δ. Γερογιάννης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 40΄ ο Λάμτσε εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Σκεπαστής και έκανε το 1-1.
Στο 53΄ ο Κωνσταντός έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Σκεπαστή, ενώ στο 63΄ ο Ντεντής έκανε το 1-3.
Στο 75΄ ο Δ. Γερογιάννης έκανε το 1-4 και ο ίδιος κάνοντας χατ-τρικ στο 78΄, διαμόρφωσε το σκορ σε 1-5.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λάμτσε μείωσε, μ΄ εύστοχο χτύπημα πέναλτι, για την ΑΕΚ και έκανε το τελικό 2-5.
Πολλά παράπονα είχαν από την διαιτησία του κ. Χουλιαρά οι γηπεδούχοι της ΑΕΚ Χαλκίδας, που είχε βοηθούς τους Μητρολιό και Ρέτσα.
ΑΕΚ Χαλκίδας (Ταυταρίδης): Ζαφειρόπουλος, Ζαχαριάς, Κοτρότσιος, Φιόλα, Σταμέλος, Τζαφέρος, Χρόνης, Καλέντζης, Λάμτσε, Πεσχύρας, Τουλίτσης.
Σκεπαστή (Μπεκάκος): Αλεξίου, Τηλιόπουλος, Π. Γερογιάννης (60΄ Γ.Θ. Θαλασσινός), Καλλίτσης, Κωνσταντός, Καψάλας, Γεωργίου, Γ.Β. Θαλασσινός, Ντεντής (74΄ Τσούπρος), Αγιασοφίτης, Δ. Γερογιάννης (81΄ Φράγκος).
Διαβάστε Επίσης...
27/06/2025 ΑΕΚ Χαλκίδας: Λήξη ακαδημιών… Γονείς VS Παιδιά σημειώσατε “Χ” σε μία ωραία γιορτή αθλητισμού
11/05/2025 Αιγέας Πετριων-ΑΕΚ Χαλκίδας 2-6: Βασίλισσα ξανά… η ιστορική ΑΕΚ Χ. στην Β’ ΕΠΣΕ.
10/05/2025 Γιάννης Καρβέλης: Για την ΑΕΚ Χαλκίδας σηματοδοτεί μεγαλύτερες ευθύνες, ΜΠΡΑΒΟ σε όλους
10/05/2025 Bασίλης Νόνας: Ένας ιδανικός επίλογος σε μία πολύ ωραία χρονιά.
11/02/2025 ΑΕΚ Χαλκίδας-Ένωση Μεσοποταμίας 0-1: Πρώτη και αήττητη… βαδίζει προς την ΑΝΟΔΟ
20/11/2024 ΑΕΚ Χαλκίδας: 1st Christmas Cup 21-28/12/2024 !!!