ΑΕΚ Χ.-Όλυμπος Γυμνού 2-3 : Έπαιξε με την φωτιά και πήρε “διπλό”

0
198

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Όλυμπος Γυμνού στο “Πάρκο του Λαού” απέναντι στην τελευταία της Βαθμολογίας ΑΕΚ Χαλκίδας επικρατώντας με 2-3 .

Οι φιλοξενούμενοι του Γώργου Κρόκου ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού για πενήντα λεπτά προηγούμενοι με 0-3 χάρη στα τέρματα των Κοτρογιάννη στο 29′ και των Σταματούκου στο 48′ και Βαγγέλη Ρουμπή στο 50′ λεπτό.

Στο 58′ αποβλήθηκε ο Αντώνης Ρουμπής του Ολύμπου Γυμνού.

Κάπου εκεί λίγο το 0-3 λίγο η δυναμική του αντιπάλου που ήταν στο καναβάτσο έκανε τους Γυμνιώτες να χαλαρώσουν με αποτέλεσμα η μαχητική ΑΕΚ Χαλκίδας να ξαναμπεί στον αγώνα και να μειώσει σε 1-3 με τέρμα του Γιαμακίδη στο 77′ λεπτό.

Ο αγώνας είχε “χιτσκοκικό” φινάλε μια και ο Γιαμακίδης στο 90 λεπτό μείωσε σε 2-3 με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να έχουν και τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουν.

Ο Όλυμπος Γυμνού κράτησε το πολύτιμο 2-3 παίρνοντας το τρίποντο ατενίζοντας το πρωτάθλημα με περισσότερη άνεση και αισιοδοξία.

Η ΑΕΚ Χ. ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Λάμψε.

ΑΕΚ Χ.(Τ.Ταυταρίδης):Ζαφειρόπουλος, Ντεγιάννης (76′ Φιόλα), Κοτρότσιος, Τριανταφύλλου, Μαραγκός, Τζαφέρος, Χρόνης (67′ Καλέντζης), Γιαμμακίδης, Λάμσε, Πεσχύρας (89′ Κατσικάς), Τουλίτσης (46′ Βαταμίδης).

Όλυμπος Γυμνού(Γ.Κρόκος): Μωραϊτης, Κηρύκος (81’Αργύρης), Σακκής (91′ Γ. Ζαχαριάς), Αντ. Ρουμπής, Θωμόπουλος, Σταματούκος, Ντούρμας, Ρωμανός, Κοτρογιάννης Αντ. (94′ Λυμπέρης), Βαγ. Ρουμπής, Τσίγκας (70′ Γ. Κοτρογιάννης).