Συνεχίζει να εντυπωσιάζει μεταγραφικά η ΑΕ Ιστιαίας με στόχο  δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα που θα φέρει την πάλαι ποτέ πρωταθλήτρια Ευβοίας στην Α’ ΕΠΣΕ μετά από χρόνια.

Ο προπονητής Στάθης Κατσικόγιαννης θα έχει στην διάθεση τον μεσοεπιθετικό  Δημήτρη Δαρζέντα , και τον δεξιό οπισθοφύλακα Γιάννη Θαλασσινό .

Αναλυτικά τα δελτία τύπου της ΑΕ Ιστιαίας :

Η «Αθλητική Ένωση Ιστιαίας» απέκτησε «από το πάνω ράφι»  τον πολύ καλό ποδοσφαιριστή Γιάννη Θαλασσινό.

Ο Γιάννης είναι γεννημένος το 1993 και ανήκει στην εμβληματική δυάδα των «Διόσκουρων»  Θαλασσινών  (με τον ομώνυμο εξάδελφό του  Γιάννη που μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Ερέτριας) και σύνδεσαν το όνομά τους με τη λαμπρή πορεία της Σκεπαστής τα τελευταία χρόνια. Να σημειωθεί πως τόσο ο Γιάννης, όσο και ο ξάδελφός του, μεταγράφονται ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ, μιας και έπαιζαν στη Σκεπαστή από την επανίδρυση της το 2005! και είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι  με την ιστορία της.

Γιάννη Θαλασσινέ σε καλωσορίζουμε στην «οικογένεια» της ΑΕ Ιστιαίας.

Και ο Δημήτρης Δαρζέντας επέστρεψε στην ομάδας μας, στην οποία στο παρελθόν συμμετείχε φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγός της.

Ο πολύ καλός μεσο-επιθετικός έχει γεννηθεί στις 5 Μαρτίου 1983 και είναι γνωστός για τα «φαρμακερά» ευθύβολα σουτ με τα οποία έχει σκοράρει πολλές φορές.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΑΟ  Ωρεών, ενώ έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε πολλές ομάδες της Βόρειας Εύβοιας, όπως ΑΟ Αγίου, ΑΕ Ταξιάρχη, Ακαδημία Ιστιαίας, Αναγέννηση Μαντουδίου και φυσικά στην ΑΕ Ιστιαίας.

Δημήτρη καλή επιστροφή στο… σπίτι σου !