Η ΑΕ.Καθενών μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Φούρλη έβαλε μπρος τις μηχανές και τον μεταγραφικό σχεδιασμό μετά την επιστροφή της στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε.

Έτσι προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές πιο συγκεκριμένα τους Αντώνη Καρκαλή και Χρήστο Κούκουρα, ενώ από την άλλη έλυσε την συνεργασία με τον επιθετικό Γιάννη Λαλανίτη και τον τερματοφύλακα Λευτέρη Δεληγιάννη δύο ποδοσφαιριστές πολύ καθαροστικοί που βοήθησαν τα μέγιστα προκειμένου η ΑΕ.Καθενών πάρει την άνοδο στην Α’ΕΠΣΕ.

Η Α.Ε.ΚΑΘΕΝΩΝ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας για τη ποδόσφαιρικη περίοδο 2024-25 με τον ποδοσφαιριστή της Χρήστο Κούκουρα.
(Ευχαριστούμε και τον αρχηγό μας για την περσινή χρόνια και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία Εύβοιας).
Καλή ποδοσφαιρική περίοδο Χρήστο,με υγειά και επιτυχίες.

Η Α.Ε.ΚΑΘΕΝΩΝ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας για τη ποδόσφαιρικη περίοδο 2024-25 με τον ποδοσφαιριστή της Αντώνη Καρκαλή.
(Ευχαριστούμε για την περσινή χρόνια και την επιτυχία της ανόδου στην Α’ Κατηγορία Εύβοιας).
Καλή ποδοσφαιρική περίοδο Αντώνη,με υγειά και επιτυχίες.

Το Δ.Σ της Α.Ε.ΚΑΘΕΝΩΝ ευχαριστεί τον Γιάννη Λαλανίτη  για την περσινή σεζόν και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα του.Ακομα ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ για το ότι συντέλεσε και αυτός στο να κερδίσουμε την άνοδο στην Α’κατηγορία Ευβοίας.

Ευχαριστούμε Γιάννη !!

Το Δ.Σ της Α.Ε.ΚΑΘΕΝΩΝ Ευχαριστεί τον Λευτέρη Δεληγιάννη για την περσινή σεζόν(αγωνιστικά αλλά και εκτός με την βοήθεια του προς το σωματείο μας )και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα του και μακάρι να υπήρχαν πολύ σαν και το Λευτέρη να αγαπάνε το ποδόσφαιρο αληθινά .Ακομα ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ για το ότι συντέλεσε και αυτός στο να κερδίσουμε την άνοδο στην Α’κατηγορία Ευβοίας.
Ευχαριστούμε Λευτέρη!!