Στο γήπεδο του Παλιούρα η ΑΕ Καθενων υποδέχθηκε το Ταξιάρχη. Απ’ την αρχή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι είχαν τη κατοχή της μπάλας και δημιουργούσαν από νωρίς φάσεις στην εστία του Φενερλη.
Το βαρύ πυροβολικό των Καθενων, ο Βαγγέλης Ρουμπής, άνοιξε το σκορ στο 3′ η  συνέχεια ήταν καταιγιστική για τους γηπεδούχους.
Στο 17′ ο Καμαριώτης με ωραίο σουτ έξω απ’ τη περιοχή έκανε το 2-0.
Μετά ο Ρουμπής πήρε τη σκυτάλη πίσω και με τρία γκολ σε διάστημα 13 λεπτών(22′,30′,35′) έκλεισε το σκορ ημιχρόνου στο 5-0.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο με τον ίδιο σκόρερ, στο 51′ ο Ρουμπής με ωραία κεφαλιά έκανε το 6-0.
Έξι λεπτά αργότερα, στο 57′ ο Κουκουρας με ωραίο πλασέ έκανε το 7-0.
Στο 62′ ο Βαγγέλης Ρουμπής βγήκε αλλαγή και πήρε τη θέση του ο Μπασινάς, ο οποίος τρία μετά την είσοδο του με ωραίο σουτ έξω απ’ τη περιοχή έκανε το 8-0.
Για να κλείσει το σκορ στο 81′ ύστερα από ένα ωραίο σλάλομ του Καμαριώτη ο οποίος τη κατάλληλη στιγμή έκανε τη κάθετη πάσα στο Κούκουρα, ο οποίος με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ 9-0.
ΑΕ Καθενων(Β. Ντέμης): Μωραΐτης, Νικολακοπούλος, Ευαγγελινός, Παπακυριακού(68′ Κάβουρας), Τρικκας, Μπαλωμένος(53′ Καρράς), Ρουμπής(62′ Μπασινάς), Λάμπρου(68′ Σπανός), Κούκουρας, Καμαριώτης, Σκούρος(53′ Μπανασιος).
ΑΕ Ταξιαρχη: Φενερλης, Τσαμουρογλου, Κριάρης, Μάμανης, Μισιρλης, Κορτεσης Αθ., Κεραμιδάς, Μουρκιωτης, Κουτσογιωργακης(87′ Θέμελης), Λυσσεας, Σάμιος(73′ Κορτεσης Ευσ.)