Σε ένα πολύ ωραίο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Πάλιουρα η ΑΕ Χαλκίδας επικράτησε της ΑΕ Καθενών με 3-4 και πήρε την εκτός έδρας φιλική νίκη.

Οι δύο προπονητές Γιώργος Ζώγας και Μανώλης Βέττας σίγουρα έμειναν ικανοποιημένοι από την επιθετική απόδοση των ομάδων τους, αλλά αμυντικά και οι δύο θα πρέπει να βελτιώσουν την συνολική τους εικόνα αν θέλουν πετύχουν κάτι καλό στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με με πέναλτι του Φειζόλι στο 4′ 1-0, για να απαντήσουν γρήγορα οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ των Πατουλιά(σουτ) και Τριανταφύλλου(κεφαλιά) και να προηγηθούν με 1-2. 

Το πρώτο ημίχρονο έκρυβε και άλλες συγκινήσεις στο γήπεδο με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν την κατάσταση και με γκολ των Κούκουρα και Τάσου Καρκαλή να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με προηγούμενοι με 3-2.

Στο β’ ημίχρονο η είσοδος του Θανάση Μπλατσιώτη σημάζεψε αρκετά το κέντρο των φιλοξενούμενων και αφού ισοφάρισαν με γκολ του πρωην παίχτη της Κύμης και της Αρτάκης σε 3-3, πήραν την νίκη στην εκπνοή με γκολ του Κώστα Αλεξίου που επέστρεψε στην ΑΕ Χαλκίδας μετά από 3 χρόνια δείχνοντας ότι δεν ξεχνά την τέχνη του γκολ.

Το αγώνα σφύριξε ο Βαγγέλης Σιμιτζής με συνεργάτες τους Aκριώτη και Νικολάου Σ.

ΑΕ Καθενών(Γ.Ζώγας): Μώρος, Τσωκος Θ., Καρκαλής Τ., Νικολακόπουλος,Καρκαλής Αντ., Καρράς, Σπανός, Καμαριωτης, Φειοζολι, Τσώκος Β., Κούκουρας.

ΑΕ Χαλκίδας(Μ.Βέττας):Παπαρίδης, Γεραντώνης, Φισκατώρης, Τσιτσόπουλος, Πατουλιάς, Μούντριχας, Μπήτας, Ράζος, Φρυγανάς Γ.Διαμαντάκης, Τριανταφύλλου.

Αγωνίσθηκαν και οι : Τσαμασφύρας, Φρυγανάς Αντ., Τυλιγάδης, Κομποθανάσης, Πριόνας, Σταθαράς, Νάσαινας, Γρίβας, Αναστασίου, Βογιατζής, Αλεξίου, Μπλατσιώτης Αποστολίδης Στ.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ