Ανακοίνωση διαμαρτυρία εξέδωσε για την διαιτησία του αγώνα με την Αυλίδα η ΑΕ Καθενων 

Για την διαιτησία του αγώνα Α.Ο.ΑΥΛΙΔΑΣ-Α.Ε.ΚΑΘΕΝΩΝ «Αξιότιμοι Για ακόμη μία φορά στο φετινό πρωτάθλημα, και ειδικά στον συγκεκριμένο αγώνα που ήταν τεράστιας βαθμολογικής σημασίας, η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφορα.

Το χειρότερο είναι ότι αυτή την φορά το διαιτητικό team δεν έμεινε σε ένα μόνο λάθος, αλλά για να ολοκληρώσει το έργο του έκανε αρκετές λανθασμένες αποφάσεις και στην αλλοίωση του αποτελέσματος.

Στο 15ο λεπτο χάρισε κόκκινη κάρτα σε αντιαθλητικό χτύπημα στο κεφάλι του παίκτη μας Τσακλάνου Χριστόφορου, ο οποίος διακομιστεί στο ημίχρονο του αγώνα στο νοσοκομείο!!!

Κατακύρωσε γκόλ κατά μας που ήταν ο παίχτης της αντίπαλης ομαδας μισό μέτρο οφσάιντ μετά από επαναφορά της μπάλας από το δοκαρι!!!

Δεν έδωσε κόκκινη κάρτα σε απανωτά μαρκαρίσματα παίκτη της αντίπαλης ομάδος (ενώ είχε είδη κίτρινη καρτα).

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε από τις πιο ήσυχες ομάδες της κατηγορίας.

Έχουμε κάνει μία τεράστια επένδυση στον χώρο του ποδοσφαίρου, σε δύσκολους καιρούς και με αντίξοες συνθήκες και δεν θα αφήσουμε κανέναν να αμαυρώσει αυτήν την προσπάθειά μας και τον κόπο μας.

Δεν θα κάνουμε το χατίρι κανενός. Ζητάμε και πάλι, σε όλους τους αγώνες της κατηγορίας, να ορίζονται αξιολογημένοι διαιτητές, ακόμη και αν το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο.

Και αναρωτιόμαστε, τους βαθμούς που χάσαμε και σε αυτό το παιχνίδι από τα εσκεμμένα λάθη των διαιτητών, ποιος θα μας τους επιστρέψει;

Τέλος, ευελπιστούμε να σκύψετε πάνω από το πρόβλημά μας και να προστατεύσετε μία πεντακάθαρη ομάδα, χωρίς να ζητούμε ούτε ελεημοσύνη, ούτε την εύνοια κανενός.

Το μόνο που ζητάμε είναι ισονομία και προστασία και σεβασμό στον αγώνα και την προσπάθειά των ποδοσφαιριστών μας.

Μετά τιμής, Ο πρόεδρος Μπασινάς Γρηγόριος