Η ΑΕ Καθενων ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον προπονητή Γιάννη Φουρλη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ενώ υπάρχει προφορική συμφωνία  και με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος τον επιθετικό Γιάννη Λαλανιτη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Ο Γιάννης Φουρλης θα είναι η δεύτερη φορά που καθίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο της ΑΕ Καθενων καθώς κατά το παρελθόν είχε οδηγήσει την ομάδα της Δίρφυς έως τα ημιτελικά του Κυπέλλου Εύβοιας.

Ο έμπειρος κόουτς μεταξύ άλλων έχει καθίσει στους πάγκους των ομάδων Καλοχώρι Παντειχι, Αλατσατα, Όλυμπος Γυμνού, και έρχεται για δεύτερη φορά στον κιτρινόμαυρο πάγκο με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα στην άνοδο στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε.

Ο Γιάννης Λαλανιτης ο έμπειρος στραικερ έρχεται για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή προσθέτοντας ποιότητα και εμπειρία καθώς είναι μια πραγματική μηχανή των γκολ ενώ την χρονιά που ολοκληρώθηκε στο πρωτάθλημα του βορείου ομίλου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του ομίλου με 32 τέρματα.

Ο Γιάννης Λαλανιτης κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Πισσωνα, Μακρυκάπα, Βατωντας, Ηρακλής Ψαχνών, Αλατσατα, ΑΕ Χαλκίδας.

Με την συμφωνία με τον προπονητή Γιάννη Φουρλη και τον επιθετικό Γιάννη Λαλανιτη η ΑΕ Καθενων δείχνει ξεκάθαρα ότι την χρονιά που έρχεται θέλει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα και να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε.