Η ΑΕ.Καθενών με τον Γιάννη Φούρλη στην τεχνική ηγεσία συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό με γοργούς ρυθμούς ανανεώνοντας αυτή την φορά συνεργασία με ακόμα 3 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ της ομάδας.

Η ΑΕ.Καθενών προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας για ακόμα ένα χρόνο με τους ποδοσφαιριστές Κώστα Μπασινά (επιθετικός), Γιάννη Σμπρίνη (μέσος), Σωτήρη Καλπέρη (αμυντικός). Με 3 ποδοσφαιριστές που βοήθησαν σημαντικά ώστε η ομάδα να καταλάβει την 4η θέση στο πρωτάθλημα της περσινής χρονιάς του βορείου ομίλου.

Η ομάδα των Καθενών με τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού αλλά και με τις ανανεώσεις συνεργασίας με τους περισσότερους σχεδόν ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ με τον Γιάννη Φούρλη στον πάγκο στοχεύει να έχει ένα βαθύ και ποιοτικό ρόστερ με ποδοσφαιριστές για να μπορεί να έχει πολλές λύσεις και τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση ώστε η ομάδα από την Δίρφη να επιτύχει τον μεγάλο της στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του βορείου ομίλου της Β’ Ε.Π.Σ.Ε και η άνοδος μετά από πολλά χρόνια και πάλι στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε.