Το Σάββατο 9/3 πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα της Α.Ε.Ληλαντίου και της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στο ΄΄Κύμα του Λουκά΄΄ στη Ν.Λάμψακο παρουσία διοίκησης, προπονητών αθλητών, και γονέων.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους η επικεφαλής του συνδυασμού ΄΄Αλλάζουμε΄΄ και υποψήφια Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, ο πρώην υπουργός κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, από την Ε.Π.Σ.Ευβοίας οι κ.κ Γιώργος Πίσχινας και Αντώνης Παπαδάκης, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου ο κ. Χρήστος Σιαπλαούρας, ο Πρόεδρος περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης, κ. Ευάγγελος Μούτουπας, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων κ. Γιώργος Γιογιός, υποψήφιοι Δημοτική και Τοπική Σύμβουλοι, αντιπροσωπία του
Α. Ο. Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου , αλλά και φίλοι του συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε για την προσφορά του στο Ευβοϊκό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο Γ.Γ. της Ε.Π.Σ. Ευβοίας κ. Γιώργος Πίσχινας, ο αθλητικός φωτογράφος κ. Άγγελος Αγαπητός , αλλά και οι παλαίμαχοι αθλητές της Α.Ε.Λ. Κύριλλος, Μπαρότας, Βογιατζής, Κέντρος, Μαριέτης για την προσφορά τους στη ομάδα.
Επίσης τιμητικές διακρίσεις είχαμε για τους Μάριο Καρλατήρα και Νάσο Ποδαρά για την εισαγωγή τους σε ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα την σχολική περίοδο 2017-2018, όπως και στους αριστούχους μαθητές της Σχολής Δάδινα, Παπασχόλη, Πόγκα, Τρίκα, Παναγιώτου, Μίχο, Φραγκιαδάκη, Χαρμαντά, Παγεωργίου, Χαλιώτη, Καπουρίτη, Τηλικίδη για τις σχολικές τους επιδόσεις την ίδια περίοδο.
Τέλος αναμνηστικό δίπλωμα πήραν για την συνέπειά τους στις προπονήσεις με τις περισσότερες παρουσίες οι Ράγιεν Ζώτο, Χρήστος Τόγιας και Άρης Μαίσογλου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ευχαριστούμε τους κ.κ. Μούτουπα (sourta.blogspost.gr), Αγαπητό ( evia-halkida.blogspot.com ), Σεφερλή (dinataathlitika.gr) Αβερκιάδη kontastaspor.blogspot.gr για την παρουσία και κάλυψη της εκδήλωσής μας

Για περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση της ΑΕ Ληλαντίου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ