Για τη Β τοπική κατηγορία και το κεντρικό όμιλο στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου η ΑΕ Ληλαντιου υποδέχθηκε το Παντριαδικο με την ομάδα του Δήμου Διρφύων/Μεσσαπίων είχε ένα εύκολο απόγευμα και επικράτησε με 0-3.

Ήδη στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού ο Παντριαδικος προηγούνταν με 0-2

. Αρχής γενομένης στο 13′ από ένα κόρνερ του Καραμπα πετάχτηκε ο Χασανδρας στο πρώτο δοκάρι και να κάνει το 0-1.

Μετά από δύο λεπτά ο Παντριαδικος κέρδισε ένα κόρνερ. Εκτελεστής του κόρνερ ήταν ο Θεοδόσης Καραμπάς έστειλε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι την οποία διώξανε οι αμυντικοί της ΑΕΛ με τη μπάλα να καταλήγει πάλι στα πόδια του Καραμπα, ο οποίος με μια σέντρα έστειλε τη μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Καραντακη ο οποίος με μια ωραία κεφαλιά έκανε το 0-2.

Το ημίχρονο κύλησε με το Παντριαδικο να ψάχνει ένα τρίτο γκολ με κύριους εκφραστές τους Καραμπα και Καραντακη.

Ημίχρονο ο Παντριαδικος έδωσε γήπεδο στην ΑΕ Ληλαντιου η οποία δε το εκμεταλλεύτηκε.

Ο ρυθμός σιγά σιγά έπεφτε. Στο 65′ ο κ. Δανιηλιδης έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα στο Λεονάρδο επειδή έβρισε τον επόπτη.

Και φτάνουμε στο 71′ με τους Καραμπα και Καραντακη να κάνουν το ένα δυο με το πρώτο να προλαβαίνει και να τσιμπάει τη μπάλα πάνω απ’ το Κόκκινο και να κάνει το 0-3.

Διακριθέντες απ’ τους νικητές ήταν οι Καραμπάς, Καραντακης, Γιούλης και Δ. Χασανδρας.

Πολύ καλή παρουσία απ’ τη διαιτητική τριάδα τους κύριους Δανιηλιδη, Αντωνίου και Κελεπουρη.

ΑΕ Ληλαντιου(Ρογκας Ν.): Κόκκινος, Μαϊσογλου(74′ Στεργίου), Νάνος(83′ Βλάχος), Ντουρμας, Ασπρογερακάς, Ματσούκας, Κρεμασμένος, Νικολαρος, Μαρτσουκος, Λεονάρδος, Μπαριτας(60′ Μάρκου).

Παντριαδικος(Σταθαρας Στ.): Καραχάλιος, Φιολα, Γκίκας, Τσωκος(73′ Ρουμπής), Καρατζάς, Γιούλης, Χασανδρας Γ.(83′ Καλλαης), Χασανδρας Δ., Καραντακης(86′ Παπακωνσταντίνου), Καραμπάς, Ανδριολας(73′ Σαρρής)