Σε τρεις σημαντικές προσθήκες προχώρησε η  ΑΕ Χαλκίδας, στην προσπάθεια που γίνεται, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί, δυνατή, ανταγωνιστική και με σατόχο να είναι μεταξύ των ομάδων που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΕ, όπου κατά πάσα πιθανότητα θ’ αγωνιστεί στον Κεντρικό (και πολύ δυνατό) όμιλο!

Ο Σάκης Μπλατσιώτης μετά την υπογραφή…
  1. Παίκτης αναμφίβολα από το ″πάνω ράφι″ είναι ο γνωστός μεσοεπιθετικός Σάκης Μπλατσιώτης, που έχει φορέσει με απόλυτη επιτυχία τις φανέλες του ΑΟ Ν. Αρτάκης, του ΑΟ Κύμης στην πολύ καλή χρονιά του στην Γ’ Εθνική και φυσικά όλων των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΕ!

    Ο Κώστας Αλεξίου μόλις έχει υπογράψει με τον πρόεδρο Αντ. Γεραντώνη…
  2. Ο Κώστας Αλεξίου, ″μπαρουτοκαπνισμένος″ επιθετικός, έχει διαγράψει σημαντική παρουσία στα πρωταθλήματα της Εύβοιας, με τις φανέλες της ΑΕ Χαλκίδας (που επέστρεψε τώρα), του Κεραυνού Χαλκ., του Ελλήσποντου, του Ολυμπιακού Χαλκ., του Μετοχίου Διρφύων και του Απόλλωνα Χαλκίδας…

    …και ο Μάκης Πετρόπουλος!
  3. και τέλος ο δυναμικός αμυντικός Μάκης Πετρόπουλος, που έχει παίξει με τις ομάδες του Ερμήλιου, του Απόλλωνα Χαλκ. και του Αστέρα Δροσιάς (όταν αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Γ’ ΕΠΣΕ).
Αναμνηστική φωτό των ΄΄3΄΄ με τον πρόεδρο Αντώνη Γεραντώνη…

Οι συντονισμένες ενέργειες του προέδρου Αντώνη Γεραντώνη σε συνεργασία με τον κόουτς-Μανώλη Βέττα, έφεραν αποτέλεσμα και οι 3 ποδοσφαιριστές, φόρεσαν την φανέλα της ΑΕ Χαλκίδας!

Οι ΄΄3΄΄ με τον κόουτς Μανώλη Βέττα!