Σε  αγώνα ακατάλληλο για καρδιακούς στο γήπεδο Τσαλίκη-Παπίλα ο Ατρόμητος Βασιλικών πήρε την πρόκριση επικρατώντας στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι της ΑΕ Χαλκίδας με 2-3.

Η ομάδα του Σωκράτη Πολίτη ισοφάρισε δύο φορές τον αγώνα λίγο πριν την λήξη του κανονικού αγώνα με γκολάρα του Πολίτη junior 83′(γκολ που σίγουρα ζηλεύει ο μπαμπάς προπονητής Σωκράτης Πολίτης) και Αντώνη Γοργομάτη στο 118′ σε 2-2 τα γκολ των γηπεδούχων Δημήτρη Βλάχου(10), και Σπύρου Τριανταφύλλου 2-1  στο 95′ της παράτασης.

Στα πέναλτι δράση ανέλαβε ο “Ντουκαντάμ” της Βορείου Ευβοίας Μιχάλης Αντωνίου πιανοντας τα πέναλτι των Βλάχου, Θωμόπουλου, Μωραίτη δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα των Βασιλικών.

Οι γηπεδούχοι είδαν τους Κονόμι, Στρατή, Χασάνδρα, Γαληγιάννη να αποχωρούν λόγω τραυματισμού και οι φιλοξενούμενοι τον Δημητρη Αντωνίου στην φάση που συγκρούστηκε με τον Γαληγιάννη.

Τον αγώνα σφύριξε ο Γιώργος Τσακός με συνεργάτες την Ελένη Κοτταρά και τον Δημητρη Γάτο.

ΑΕ Χαλκίδας(Μ.Βέττας): Μωραϊτης, Κουτσαυλής, Μπασούκος, Πύθουλας (91′ Γαληγιάννης, 100′ λ.τρ. Θαν. Γεραντώνης), Θωμόπουλος, Γουναρόπουλος, Π. Στρατής (61′ λ.τρ. Τσώκος), Ματσούκας, Βλάχος, Κονόμι (30′ λ.τρ. Σπ. Τριανταφύλλου, 114′ Φισκατώρης), Δημ. Χασάνδρας (62′ λ.τρ. Τσάλλας).

Ατρόμητος Βασιλικού(Σ.Πολίτης): Μιχ. Αντωνίου, Φεργάδης (61′ Δημ. Αντωνίου, 110′ Βαλτάς), Γ. Περήφανος (91′ Ν. Περήφανος), Μιχαλόπουλος, Σελίμης, Γαβριήλ (70′ Κρυσταλόγιαννης), Αγγ. Πολίτης, Ηλ. Στεργίου, Γιαννακάρας, Χαρ. Μαυρούτσικος (61′ Γ. Τσιβίκας), Αντ. Γοργομάτης.

Για περισσότερες φωτογραφίες από την Αlison Dooley ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ