Στο “Τσαλικη-Παπιλα” η ΑΕ Χαλκίδας υποδέχθηκε τη Κήρινθο με τους γηπεδούχους να θέλουν να πάνε με το απόλυτο στο ντέρμπι με το Παντριαδικο.

Οι γηπεδούχοι ξεκινήσανε με μια κεφαλιά του Λαλανιτη ν ακουμπάει το δοκάρι του Παμφιλη.

Η συνέχεια ήταν με την ΑΕΧ να έχει τη πρωτοβουλία των κινήσεων και να απειλεί την εστία του Παμφιλη με τους Αρβανακο και Γουναρόπουλο.

Το ημίχρονο κύλησε χωρίς καμία άλλη σημαντική φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΧ ανέβασε ταχύτητα και απείλησε στα πρώτα λεπτά με τον Αρβανακο να διώχνει με δυσκολία ο Παμφιλης.

Και φτάνουμε στο 61′ ωπου από ένα πλάγιο του Ζαφείρη στον Γουναρόπουλο, ο δεύτερος έδωσε στο Λαλανιτη, ο οποίος με μια προσποίηση απέφυγε δύο παίχτες και μ ένα σουτ φωτοβολίδα έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!!!

Στη συνέχεια η ΑΕΧ υπερασπίστηκε το προβάδισμα της και στο 77′ σ ένα μαρκάρισμα του Τζανή πάνω στο Ζαφείρη ο παίχτης της Κηρίνθου πήρε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για ένα πέναλτι που δε τους δόθηκε πάνω στο Ραβανο απ’ τον Πατρινό.

Το τέλος βρήκε τους γηπεδούχους να συνεχίζουν με το απόλυτο.

Απ’ τους φιλοξενούμενους πολύ καλή παρουσία απ’ τον τερματοφύλακα  Παμφιλη.

Τον αγώνα σφύριξε ο Διονύσης Δανιηλίδης με συνεργάτες Ελένη Κοτταρά και Γιάννη Ντόβολη.

ΑΕ Χαλκιδας (Ελευθερίου Π.): Αγραφιώτης, Ζαφείρης, Καραλής, Πύθουλας, Πατρινός, Νικολάου, Αλαφάκης (63′ Τριανταφύλλου), Καραχάλιος, Αρβανάκος, Λαλανίτης (90’+4′ Τσέτα), Γουναρόπουλος (76′ Π. Φισκατώρης).

ΑΕ Κηρίνθου(Τσαραμίρσης Γ.): Παμφίλης, Εμμανουήλ, Μπαλατσός (69′ Τζίνης), Μόσχου (46′ Ραβανός), Καρατζάς (43′ Βρέττος), Σταμούλος, Τζανής, Σταματέλος, Ισαλλάρι, Καλογερόπουλος, Καστανιώτης (85′ Σταματέλος).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ