Δύσκολη και αγχωτική στο τέλος αλλά δίκαιη νίκη για την ομάδα του Κύζικου με 0-1 επί της καλής αλλά άτυχης ΑΕΧ.
Ο Ενγκέλα έφυγε ταχύτατα προς την περιοχή της ΑΕΧ, έδωσε στον νεοεισελθόντα Ρωμιόπουλο που με ένα αδύνατο και συρτό σουτ  αιφνιδίασε τον Μωραϊτη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Ήταν η φάση του 66′ που εν τέλει έκρινε το ματς. Ξεκλείδωσε την άμυνα των γηπεδούχων και βοήθησε τον Κύζικο να διαχειριστεί με πλεονέκτημα τον υπολειπόμενο χρόνο του παιχνιδιού.
Φτωχό σε φάσεις το α’ ημίχρονο με την ΑΕΧ να έχει την κυκλοφορία και την κατοχή αλλά να μην είναι επικίνδυνη, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται σωστά και να έχουν δύο καλές στιγμές στο 31′ με τον Γ. Σπύρου και στο 40′ με τον Τοκατλίδη αλλά να μη βρίσκουν στόχο.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, πίεσα, αλλά ο Κύζικος ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ στο 54′, αλλά ο Ενγκέλα θα νικηθεί στο τετ-α-τετ από τον Μωραϊτη.
Άτυχη στιγμή για την ΑΕΧ στο 57′ όταν το μακρινό δυνατό σουτ του Στρατή θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Γροντή και θα φύγει άουτ.
Οι γηπεδούχοι θα σταθούν άτυχοι και στο 85′ όταν από το φάουλ του Π. Κουτσαυλή, η μπάλα θα σκάσει μπροστά στο τέρμα, θα πάρει φάλτσα, αλλά θα χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι του Γροντή και θα απομακρυνθεί.
Το εύθραυστο 0-1 έδωσε δικαιώματα στην ΑΕΧ που προσπάθησε με στημένα να φέρει τη μπάλα στη περιοχή του Κύζικου, χωρίς ωστόσο να γίνει άμεσα απειλητική.
Αντίθετα ο Κύζικος είχε δυο μοναδικές ευκαιρίες στο 92′ και στο 93′ με τους Γ. Σπύρου και Αποστόλου να κλειδώσει τη νίκη αλλά ο Μωραϊτης αποσόβησε την δεύτερη παραβίαση της εστίας του.
Εξαιρετική η διαιτησία του κ. Τουλούμη και των βοηθών του Πριόνα και Ρουμπή.
ΑΕΧ(Σταθαράς Σ.): Μωραϊτης, Τσώκος(60′ Χασάνδρας Δ.), Τριανταφύλλου(75′ Φισκατώτης), Πύθουλας, Θωμόπουλος(64′ Βάθης), Χασάνδρας Γ., Βλάχος, Κονόμι(60′ Κουτσαυλής Π.), Στρατής, Γουναρόπουλος, Τσάλας(75′ Κουτσαυλής Α.)
ΚΥΖΙΚΟΣ(Ακριτίδης Δ.): Γροντής, Πασσάς, Αδαμόπουλος, Μοσχώνης(61′ Ρωμιόπουλος), Ντρέκης, Κοίλιαρης(86′ Μαύρος), Ενγκέλα(78′ Αποστόλου), Σπύρου Δ., Τοκατλίδης(61′ Μπανάσιος), Σπύρου Γ., Αλαφάκης

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ