Ο Παντριαδικος ήταν ο κερδισμένος στην μονομαχία με την Α.Ε.Χαλκίδας στο γήπεδο“Τσαλίκη-Παπίλα“ σε αγώνα για την πρώτη φάση του κυπέλλου Εύβοιας και με την νίκη του αυτή (3-2) πήρε και την πρόκριση για την δεύτερη φάση.
Σε ένα παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει και αντίστροφο αποτέλεσμα οι 150,ίσως και πάρα πάνω, νοματαίοι που αψήφησαν τους 37 βαθμούς Κελσίου για να το παρακολουθήσουν σίγουρα ευχαριστηθήκαν πλούσιο θέαμα αφού αποζημιώθηκαν βλέποντας την μπάλα στα δίχτυα 5 φορές.
Η ομάδα του Τάκη Ακριτίδη, ο Παντριαδικός, με μόλις δυο όλα κιόλα (με το σημερινό) παιχνίδια στα πόδια των παιχτών του έδειξε καλά στοιχεία επιθετικά αλλά αμυντικά θέλει πολύ δουλειά ακόμα (πολύ βιαστικό με βρίσκετε το καταλαβαίνω) όπως πολύ δουλειά στην οπισθοφυλακή θέλει και η ομάδα του Παναγιώτη Ελευθερίου που έχει με το σημερινό τέσσερα παιχνίδια αυτή.
Είπα στην αρχή ότι θα μπορούσε το παιχνίδι να είναι ανάποδα στο σκορ και το αιτιολογώ βάζοντας στην εξίσωση την πιεστική προσπάθεια των γηπεδούχων στα τελευταία 10` του αγώνα όταν  έχασαν δυο ευκαιρίες που δεν χάνονται ενώ είχαν και δοκάρι(δοκάρι είχε και η ομάδα της Τριάδας) στο ίδιο διάστημα.
Ο Παντριαδικος με την νίκη του αυτή εξασφάλισε την παρουσία του στην επόμενη φάση ενώ η ομάδα της ΑΕ Χαλκίδας  που  έχει έναν βαθμό και θα περιμένει την έκβαση του αγώνα της Τριάδας (στην Τριάδα)με το Καλοχώρι ελπίζοντας σε νίκη των γηπεδουχων για να περάσει στην επόμενη φάση.
Η εξέλιξη στο σκορ .Καραμπάς 0-1,Αρβανάκος 1-1,Αρβανάκος 2-1(πέναλτι),Ανδριόλας 2-2(σκορ ημιχρόνου)και Καραντάκης 2-3.
Τον αγώνα σφύριξε ο Θανασης Παπακυριακός με συνεργάτες του Αντωνίου Χ. και Καραδήμο Στ.
Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ