Η ΑΕ.Χαλκίδας έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και να προχωράει σε ακόμη δύο μεταγραφικές κινήσεις προσθέτοντας εμπειρία και νιάτα με την απόκτηση των Χρήστου Τουζούν και Ανέστη Τσάλα.

Ο Χρήστος Τουζούν είναι μεσοαμυντικός και στην μέχρι τώρα ποδοσφαιρική καριέρα του έχει αγωνιστεί με τις ομάδες Ελλήσποντο, Άγιο Αθανάσιο, Πάνορμο Ρεθύμνι, Αρκάδι Αγγελιάνων, Καλοχώρι Παντείχι, Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου, Απόλλωνα Χαλκίδας, Αλάτσατα. Θα είναι η δεύτερη φορά που ο Χρήστος Τοζούν θα συνεργαστεί με τον Μανώλη Βέττα ως προπονητή η προηγούμενη φορά ήταν στην ομάδα του Απόλλώνα Χαλκίδας.

Ο Ανέστης Τσάλας είναι 17 χρονών και αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός και στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί με τις ομάδες Ακαδημία Αρτάκης που ξεκίνησε την καριέρα του για να ακολουθήσει πέρυσι ο Παντριαδικός πριν μεταγραφεί στην ΑΕ.Χαλκίδας.

Είναι ακόμα δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδα της ΑΕ.Χαλκίδας που αναμένονται να δώσουν σημαντικές λύσεις τόσο μεσοαμυντικά όσο και μεσοεπιθετικά σε μια χρονιά για την ΑΕ.Χαλκίδας που θέλει να κάνει μια καλύτερη χρονιά από την περσινή και να διεκδικήσει με αξιώσεις τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε.