Η ΑΕ.Χαλκίδας με τον Μανώλη Βέττα στην τεχνική ηγεσία και τον Αντώνη Γεραντώνη στην προεδρία συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς και μετά τις αποκτήσεις των Θωμόπουλου και Στρατή προχώρησε σε μία ακόμα σημαντική μεταγραφή καθώς απέκτησε τον Θεοδόση Καραμπά ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από μία θέσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Θεοδόσης Καραμπάς αγωνίζεται ως επιθετικός αλλά μπορεί να αγωνιστεί και με μεγάλη ευκολία και ως πλάγιος επιθετικός [ εξτρέμ] και στις δύο πλευρές , επιθετικός μέσος αλλά και δεύτερος επιθετικός ένας ποδοσφαιριστής πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή και να αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ΑΕ.Χαλκίδας στο νέο πρωτάθλημα του βόρειου ομίλου της Β΄Ε.Π.Σ.Ε.

Ο Θεοδόσης Καραμπάς ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε και μεγάλωσε στο Καλοχώρι & Παντείχι εκεί για παραπάνω από μια δεκαετία όπου έπαιξε στην ομάδα μαζί της για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε στην μεγάλη κατηγορία του ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Στην ομάδα του Καλοχώρι & Παντείχι μέτρησε πολλές συμμετοχές στο ενεργητικό του, σκόραρε αρκετά γκολ και έγινε και αρχηγός της ομάδας. Μετέπειτα όταν και αποχώρησε από το Καλοχώρι & Παντείχι στην ποδοσφαιρική του καριέρα ακολούθησαν οι Αυλίδα, Άγιος Θωμάς { Α’ κατηγορία Βοιωτίας} και τελευταία του ομάδα ήταν ο Παντριαδικός πριν την μεταγραφή του στην ΑΕ.Χαλκίδας.