ΑΕ Χαλκίδας : Συνεχίζει να εντυπωσιάζει μεταγραφικά πήρε …. Καραλή, Συνοδάκη, Φ.Σταθαρά

0
365

Συνεχίζει την ενίσχυση της η ΑΕ Χαλκίδας του Παναγιώτη Ελευθερίου, που μετά τους Αρβανάκο, Νικολάου, Αλαφάκη απέκτησε άλλους τρεις ποδοσφαιριστές.

Τον έμπειρο αριστερό μπακ Γιάννη Καραλή έναν ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι κυριολεκτικά μιας και η αγωνιστική του πορεία του σε Ένωση Διρφύων, ΑΕ Χαλκίδας, Καλοχώρι Παντείχι , Λήλα Βασιλικου σε Α’ ΕΠΣΕ το αποδεικνύει μία προσθήκη που θα δώσει εμπειρία στην αμυντική γραμμή και ποιότητα επιθετικά .

Το μπαρουτοκαπνισμενο αριστεροπόδαρο μεσοαμυντικό Αλέκο Συνοδάκη που μπορεί να καλύψει με ευκολία όλες τις θέσεις της άμυνα και της μεσαίας γραμμής, φημίζεται για το πολύ δυνατά του χτυπήματα με το αριστερό πόδι το πάθος και την εμπειρία και την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Προποντίδα.

Η θέση του τερματοφύλακα θα καλυφθεί από ένα δικό της παιδί τον νεαρό Φίλλιπο Σταθαρά που έκανα τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής του Ερμήλιου και στην πρώτη  του συλλόγου στην συνέχεια , μεταγράφηκε στην ΑΕ Χαλκίδας όπου και πήρε αμέσως φανέλα βασικού ,  και την περσινή χρονιά ήταν στην ομάδα των Λουκισίων.

Η προετοιμασία της ΑΕ Χαλκίδας συνεχίζεται κανονικά με τον Παναγιώτη Ελευθερίου να χτίζει την ομάδα βήμα βήμα ώστε να παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα πανέτοιμη όπως αρμόζει στο όνομα και στην ιστορία της ομάδας που για να μην ξεχνάμε ήταν πρωταθλήτρια Ευβοίας το 2010.