Ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στην Αιδηψό αναμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αμαρυνθιακο με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 0-2 πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι τα είχα όλα γκολ, δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες και από τις ομάδες , κόκκινες κάρτες δυνατές μονομαχίες.

Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Δημητρίου έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες να μπουν μπροστά στο σκορ με τους Αναστασιάδη και Κυριάκου να χάνουν τα άχαστα ακόμα και σε ανυπεράσπιστη από τερματοφύλακα εστία.

Η Αιδηψός από το 25’ έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγο αποβολής του Φώτου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο  Αμαρυνθιακός του Αλέκου Αλεξανδρή εκμεταλλευόμενος και το αριθμητικό του πλεονέκτημα έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Τσούτσης Π., Σκριβάνο τ  Λ. πριν ανοίξει το σκορ με καταπληκτικό γκολ του Κιμουλιάτη στο 37’ όταν με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.

Στο β’ ημίχρονο ο Αμαρυνθιακός είχε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας λόγω και του αριθμητικού πλεονεκτήματος που άλλαξε στο 55’ μετά την αποβολή του Ζάνιου με τις δύο ομάδες να έρχονται στα ίσια αριθμητικά.

Στο 80’ λεπτό μετά από ωραία προσπάθεια του Παναγιώτη Τσούτση που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή ο Βελέτζας έδω σε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Π.Σκριβάνος τ.  Λ  με τον Μέλι Μπιμπάι να αποκρούει εκπληκτικά στην αριστερή του γωνία.

Οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες να φέρουν τοπαιχνίδι στα ίσια με τον Αναστασιάδη να αστοχεί από πλεονικτικη θέση δις.

Το τελικό 0-2 για τον Αμαρυνθιακό έγινε στο 89’ μετά από ωράια ατομική προσπάθεια και σουτ του Π. Τσούτση.

Τον αγώνα σφύριξε ο Βασίλης Βελεντζας με συνεργάτες τους Γ. Κοντογιαννίδη και Κ. Κωνστάντιο.

Αιδηψός(Γ.Δημητρίου): Μ. Μπιμπάι, Φώτου, Καραγκούνης, Ε. Γιουκάι, Γάσπαρης, Μανδέλος, Μάρκου (65′ Καπλανάι), Αναγνώστου (88′ Αρ. Γιουκάι), Κυριακού, Ιντρίντ Μπιμπάι (79′ Γαλιατσάτος), Αναστασιάδης.

Αμαρυνθιακός(Αλ.Αλεξανδρής): Σακκής, Καρβελάς, Δ. Τσούτσης,  Ρεπετσάς, Πετράκης, Ζάνιος, Π. Τσούτσης, Σιαράπης , Κιμουλιάτης, Π. Δ. Σκριβάνος (79′ Νικολακάκης), Π. Λ. Σκριβάνος (91′ Θ. Σκριβάνος).